Tällä videolla kerron mun parhaat vinkit miten tienata & säästää enemmän rahaa! Ota vinkit haltuun + muista shoppailla joulun ja uuden vuoden alennusmyynneissä fiksusti ?

Lainarahalla eläminen ei ole kovinkaan fiksua, mutta välillä iskee äkillinen rahantarve. Kun yllättävä meno iskee eikä säästössä ole rahaa, täytyy miettiä muita vaihtoehtoja kulun rahoittamiseksi. Luottokortti tai joustoluotto voi tulla tälläisessä tilanteessa hyödylliseksi. Mikäli luotto ei ole saatavilla on yksi vaihtoehto ottaa pikalaina. Pikalainaa tai muuta lainaa otettaessa kannattaa kuitenkin aina varmistua siitä, että oma talous mahdollistaa lainan takaisinmaksun. Pikaluottoa tai muutakaan lainaa ei kannata ottaa tilanteessa jossa oma takaisinmaksukyky ei ole varma. Lainojen koroista ja käsittelymaksuista voi kertyä iso summa, joten pankkilainaa tai luottoa kannattaa käyttää vasta viimeisenä keinona rahoituksessa. Mieti ensin voisitko esimerkiksi myydä jotain turhaa tavaraa? Netti on pullollaan erilaisia käytetyn tavaran myyntipalstoja ja nettikirpputoreja joissa saa helposti myytyä käytettyä tavaraa.

10 Vastausta

  1. Heppahullu Espoosta

    Nyt ku kaikki on ostanut joululahjoja niin niihin menee rahaa. Mutta mä oon tehny ite 7 lahjaa ja ei ole menny rahaa ollenkaa! Kaikki materiaalit on löytynyt kotoa.?

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.