INSTAGRAM @IIDAOIKARINEN

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Selinanelina !

  Me leikitään tota lauluhippaa välkil mutta siis meillä on vaa VÄHÄN erinlaiset säännöt ja oon 6lk

  Vastaa
 2. HatersGonaHate '

  Siis oon aatellu et oon kauheen pikkanen niinku meillä päin sanotaan? Mut siis täähän on ku suoraa mun lapsuudesta! Asiaan saatto vaikuttaa se et ku muut sai jo wiit yms. nii meillä oli viel pleikka2 ja äitin vanha korppukone johon mun setä oli ladannu piraattina keikkee marioo ja sonyy yms. tasohyppelypeli?Miniclip best! Ja vanhat lasten elokuvat❤ Nami nami vanukkaat ja pandan ime ite suklaapussit?Aah mitkä nostalgiat? Voin sanoo et kaipaan sitä et asiat ois vielki nii yksinkertasii ku ennen…

  Vastaa
 3. heylaura

  Mä oon leikkiny lauluhippaa ja se oli mun mielest ihan paras leikki?❤️❤️ oot tosi kaunis❤️❤️?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.