IG maijuvouti & nakki_ja_martta

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Ananas Möhö :3

  Siis en kestä kuinka kaunis olet :00 mistä muuten oot hommannu noi pinnit ja miten kissoilla menee ❤️??‍♀️

  Vastaa
 2. PETRA

  Sun outro on upea ? ja dj:na oleminen sopii sulle, susta näkyy kuinka sä nautit siitä!

  Vastaa
 3. Reetan.Ruutu

  jes ihanaa nähä ilmastolakosta matskua ku ite olin tynnyrissä enkä tienny et sellanen ees on joten en paikallekkaan eksyny?kolme vuotta ollu jo vegaani mutta inspiroiduin tekemään vielä lisää asioiden hyväksi ja nyt vaan keksin että mitä? kierrätys, tupakan lopettaminen/vähentäminen,

  Vastaa
 4. Jalmari Siili

  Tuli viime viikolla kuunneltuu Greta Thunbergin perheen kirja (Sydämen asioita) ja ilmastoahdistus on nyt, jos mahdollista, aiempaakin pahempi. Suositeltava kirja myös siitä näkökulmasta, että saa paljon paremman käsityksen Gretan taustoista ja mikä merkitys tällä ilmaston puolesta kampanjoinnilla on hänelle ihan terveydenkin kannalta ?

  Vastaa
 5. iinacreates

  Toi on kyllä ihan mieletöntä miten nuoret on tosi valveutuneita ja kiinnostuneita ilmastonmuutoksesta ja ympäristöasioista ? Viime viikolla mun töihin (eräs muotialan ketju) tuli muutama noin 10-vuotiasta tyttöä. He olivat valinneet koulutehtäväkseen käydä eri liikkeissä kertomassa ympäristöasioista ja siinä he pitivät mulle 5 minuutin luennon mm. muovista ja olin vaan että wau ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.