Hei kaikki! Tänään mä halusin puhua teille mun epävarmuuksista, koska kyllä, mulla on myös ollut ja on edelleen joitain ulkonäöllisiä sekä luonteellisia piirteitä joista olen epävarma. Onneksi olen pystynyt työstämään näitä asioita vuosien varrella ja voin sanoa että olen nykyään omasta mielestäni itsevarma persoona. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että mulla ei silti olisi epävarmuuksia, mä vaan yritän laittaa mahdollisimman vähän energiaa niiden ajattelemiseen, ja keskittyä sen sijaan tärkeempiin asioihin. Tässä videossa puhuin mun ulkonäöllisistä epävarmuuksista, ja tulen myöhemmin tekee videon missä puhun mun ADHD:sta ja keskittymishäiriöstä, jotka on vaikuttanut taas siihen että olen ollut persoonana epävarmempi tietyissä tilanteissa.

Jakakaa teidän vinkkejä siitä, miten päästä yli omista epävarmuuksista kommenttikenttään❤️

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com
PODCASTIT: Pyjamabileet Soundcloudissa

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Hamelahtia

  Hammasliha=Ikenet ja hyvä video ja oot suuperr kaunis ja hyvä tekeen videoita?

  Vastaa
 2. Lykke Windahl

  Mä oon 165cm ja 15 vuotta. Mun kaverit sanoo aina että mä oon lyhyt mutta mun mielestä mä en oo nii lyhyt,mun mielestä mä oon aika pitkä??

  Vastaa
 3. moonlight

  Mullaki on ollu tosi epävarma olo mun pituudesta, ja oon 169cm pitkä, ja nyt tajusin ettei se niin kauheesti ookkaan ku sä hyväksyt ittes ton pitusena, ja jotku vielä pidemmät täällä kommenteissa hyväksyy sen!

  Vastaa
 4. Mirjami Ojala

  Tosi hyvä vidi! Samaistun niin tohon epävarmuuteen pituudesta. Oon ite siis 16v ja noin 187cm pitkä ja jotenki aina tuntuu erottuvan kauheesti joukosta just sen takii

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.