NYT LOPPU TEKOSYYT JA ALETAAN YHDESSÄ TREENAAMAAN! ??

HERO STUDENT – https://www.herotreeni.fi/public/course?id=197&category=herotreeni-naiset

HERO-TREENI – https://www.herotreeni.fi

Oon jo pitkään suunnitellut tätä valmennusta teille, ketkä haluatte treenata kuntosalilla ja syödä terveellisesti pienellä budjetilla. Mun Hero Student valmennus on nimittäin suunniteltu opiskelijan budjettiin sopivaksi!

Tämä on niille, ketkä haluavat syödä terveellisesti, alle 50€ viikkobudjetilla
Sopii heille, ketkä haluavat kuntosaliharjoittelun osaksi arkea ja käytössä on pienemmällä varustelulla oleva sali.

8 viikon treenit ja ruokavalio
Tehokkaat salitreenit vaihtuvalla ohjelmalla 3/vko (treenit vaihtuu neljä viikon jälkeen) + yhden vapaavalintaisen extratreenin kehonpainolla.
Suljetun Facebook-ryhmän, missä mä olen kannustamassa teitä!
Oikeuden osallistua yhteen Heron treenipäivään tulevan vuoden aikana (treenipäiviä järjestetään eri kaupungeissa ja ne vaihtelevat sisällöiltään ja kokoonpanoiltaan)
Hinta: 89€!

TUU MESSIIN ??? #herotreeni #herostudent

INSTGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

10 Vastausta

 1. Derya Koucan

  Onks tää sun nettivalmennus ns ”voimassa” vaa jonku aikaa? Vai saaks sen ”ostaa” joskus 2kk päästä?

  Vastaa
 2. Emil_L

  vinkki: jos teet tollaisia tutorial videoita sun ohjelmaan niin ota ihmeessä selvää että miten kaikki liikkeet tehdään, esim. ku teit lateral raises niin et saannut sitä parasta mahdollista "squeezeiä" olkapäihin. Muuten ihan kiva video

  Vastaa
 3. Helmi U.

  Etkö oikeesti kestä näitä kommentteja tälläsinään, kun näitä pitää poistella. Totuus nyt vaan on että kukkaan normaali opiskelija ei laita kuukaudessa 200 vitun euroa yhden hengen ruokiin.

  Vastaa
 4. Jumppalaatikko

  Tai sitten menee nettiin/kirjastoon minne on kaikki tieto punttitreenistä laitettu, eikä tarvitse maksaa höpösatujumpista. Ruoan syöminen ja ostaminen on helppoa. Pt kannattaa palkata mukaan salille, jos tarvitsee tekniikkaopastusta.

  Vastaa
 5. Natalia Chela

  Moikka Pernilla! Ekaks haluisin kiittää sua videoista, näiden jälkeen jää aina positiivinen ja motivoitunut fiilis! Ois kiva jos tulis vähän pitempääkin videota välillä, eikä aika alle kymmenen minuutin. Toiseks, oot varmasti huomannu kuinka paljon negatiivistä kommenttia tuli tähän videoon valmennuksen hinnasta, kannattaa varmaan kriittisesti miettiä mitä täällä kommentoijat sanoo (ei tietenkään suoraan törkeitä kommentteja kannata edes miettiä), ettet vaan poista niitä. Aina voi parantaa!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.