Vuosi sitten joku käytti mun kuvia ja blogin kautta kerrottuja juttuja rakentaakseen itselleen feikkiprofiilin, minkä kautta huijasi muita. Videolla kerron miten sain tietää, miltä se musta tuntui ja miten siinä loppujen lopuksi kävi.

♥ Tykkää, kommentoi, tilaa ♥

SEURAA:
SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
BLOG: http://therealmofmaria.bellablogit.fi/

10 Vastausta

 1. Jatta Hokkanen

  Mulle on itseasiassa käynyt lähes noin. Törkeää tästä kaikesta teki se että olin itse silloin vielä alaikäinen 16 vuotias ja kuviani ja nimeäni oli käytetty jollakin eroottisella keskustelupalstalla. Kyseinen henkilö oli siellä puhunut vanhoille miehille että olen kiinnostunut heistä. Asia tuli lopulta minun tietoisuuteen kun eräs näistä miehistä otti minuun kontaktia Kik-sovelluksen kautta..
  Teimme äitini kanssa rikosilmoituksen mutta tekijää ei koskaan saatu kiinni. Osaan erittäin hyvin samaistua tuohon että pelottaa kulkea kadulla, että jos joku tunnistaakin sut sen valeprofiilin kautta

  Vastaa
 2. Ratsastuskoulu Heinäniemi

  Oli mielenkiintoista katsottavaa 🙂 mutta ei toi olis kivaa 🙁

  Vastaa
 3. Amanda H

  Näin vähän myöhässä komentoin,mut löydettiin tänää just mun siskon kaa siitä feikkiprofiili instasta ja aloin tubesta kattelee näitä videoita. Järkyttävää miten tollasta voi tapahtua.

  Vastaa
 4. Viivi Valtonen

  Mun pikku siskon kaveri käytti mun kuvaa instagramista ja lähetti eteen päin ja vielä väitti omakseen

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.