SOMET

IG mansikkka & nakki_ja_martta
TWITTER maijupauliina
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. LPS Vesimeloni

  Onpa sun hiukset kasvanut nopeasti ♥️Katsoin että tää video on ainakin vuoden vanha??oot niin kaunis ja aito sun videoilla

  Vastaa
 2. Sini i

  Oi miten upeasti tuo nukkumaija kukoistaa saako jotakin neuvoja sen ylläpitämiseen, koska itse tuhosin omani ?

  Vastaa
 3. Jasmin Stalis

  Todella ihanasti jotenkin ”täydentää” sun kuvat sinua! Tai ilmentää sitä persoonaa mikä somessakin susta huokuu, se on tosi kaunista. 🙂
  löysin Andrein studion instagrammista keväällä, hänellä itsellään en ole vielä käynyt tatuoitavana, mutta tykkään tosi paljon hänen studiosta, tyylistä, ja etenkin asenteesta. Tosi hyviä vierailevia artisteja, joista kahdella kävin kesän aikana. En missään muualla ole saanut jälkihoidoksi noita kalvoja, ja ne on ihan maagisia! Paranee varmaan viikossa kaikki tatuoinnit.

  Vastaa
 4. jjennikaroliina

  Huhuh mulla kuukauden päästä edessä sternum! Jännittää kyllä kipu, vaikka on tulossa varmaan kolme kertaa pienempi kuin tuo sun. 😀 Itellä on kyllä kyljessä ja hauiksen sisäpuolella jo, nekään ei mulla kyl sattunut paljoa. Ja oot kyllä oikeessa, kyl niitä uusia ideoita tulee kokoajan mieleen, mitä seuraavaks ottais. ?

  Vastaa
 5. homo nalle

  Oih ihana puhuit rennosti oot jotenki nii luova ku uskallat olla oma itses kaikki ei uskalla ei noi tatuoinnit sopii sulle ja oot ihana??????

  Vastaa
 6. Vieno Lindell

  Olet ihana! Taas kerran ymmärsin uusia asioita, eli olla pelkäämättä tulevaa, nauttia hetkestä?

  Vastaa
 7. Siiri Mäkelä

  Mulla tulee niin mieleen tuosta Itke minulle taivas tatskasta Melanie Martinez!❤️ Kaikki tatuointisi ovat niin ihania.? Itse haluaisin hieman vanhempana merkityksellisiä tatuointeja.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.