Mun tatuoinnilla on aika syvällinen merkitys mulle ja tällä videolla kerron mitä se kuvastaa. Nosta peukku jos oli kiva kuulla mitä tää mun tatuointi mulle henkilökohtaisesti merkitsee ♥

Tatuoija: Teemu Keränen

The Realm of Maria on kanava tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, raskaudesta, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Julkaisen uuden videon noin kerran viikossa. Hyppää mukaan ja tilaa kanava!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:

SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
TWITTER: https://twitter.com/TheRealmofMaria

FAQ:
– Isla 2 v. (2015), Maria 26 v. (1990), Tommi 27 v (1989)
– Vauvan laskettu aika 7.10.
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sellane Leipähamu

  Jos vauvan laskettu aika milloin se syntyy niin se on melkeen mun synttäripäivänä. Sillä mun synttärit on 16.10 ja vauvan laskettu aika on 7.10❤ Ihana video?❤ oot paras❤❤❤❤???????????

  Vastaa
 2. Ruuhka-Inkeri

  Tykkään kuunnella tarinoita tatuointien takana joten tää oli oikein ?? Kaunis tatska ja on kyllä ollut hyvä tekijä! Itsellä on neljä tatuointia ja jokaisen takana tarina miksi olen ne ottanut. Jossain kohtaa vois myös tehdä videon niistä ?

  Vastaa
 3. nukkarotta

  Tosi kaunis tatuointi sekä tarina sen takana. Itseltäni löytyy tuoreet tatuoinnit käsivarsista tosta kyynärtaipeen alapuolelta. Niissä on mandala tyyliset kuu ja aurinko, varustettuna lasten nimillä. Niillä on myös mulle suuri merkitys ja tarinat niiden takana.

  Vastaa
 4. joku tyyppi

  tosi hyvä video niinkun aina❤
  ja voisitko tehä videon missä esittelet Islan vaatteet?

  Vastaa
 5. elsa olivia

  Sul on ihana perhe ja sun videoista oikeesti näkyy rakastaminen ja oot toooosi tosi kaunis ja oot ihana ja voitko tehdä videon sun elämästä et tekisit draw my lifen:::::))))))):)

  Vastaa
 6. Erika

  mulla on yksi teksti englanniksi joka toimii mulle elämänohjeena. Lisäksi pöllö joka muistuttaa olemaan viisas, luottamaan itseensä yms 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.