Parhaat IG-stoorit 2018: https://youtu.be/lCwLw-aOZMk

Aika monilla on sellainen kuva, että oon aina ollut tosi kiltti ja tunnollinen – tänään paljastetaan, mitä kaikkea oon oikeasti teininä tehnyt. Hox nuoret: älkää ottako musta mallia ? Tarkoitus on toimia varoittavana esimerkkinä, sillä esimerkiksi alaikäisenä juominen oli mun mielestä jälkikäteen ajateltuna aivan todella tyhmää. Toivottavasti kuitenkin viihdyitte – laittakaa videolle yläpeukku, jos yllätyitte tai saitte kuulla jotain uutta ? Ja hei aikuisetkin, kommentoikaa teän teinitarinoita; mikä kaikkea tuli koettua, vai olitteko rauhallisia nuoria?

00:18 1. Lävistykset
01:39 2. Karkasin kahdesti toiseen kaupunkiin
03:01 3. Kotibilehommia
04:26 4. Salaa festareilla ilman yöpaikkaa
05:12 5. Poliisit ottivat kiinni ja veivät asemalle

? Lisää faktavideoita ?
• Kaikki mun EX-työpaikat: https://youtu.be/cDIJf7HUdxU
• 10 faktaa mun vartalosta: https://youtu.be/cP1S2Y89UrI
• Mitä mun nimi สิตา tarkoittaa: https://youtu.be/rjjfZFWWO1w

? Situlin alekoodit ?
• Timma 5 euroa: JRXOGI
• Wolt-alennus 6 euroa: sitasalminen
• Airbnb 30 euroa: https://bit.ly/2Bkivcv

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2oYF9Ak
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Spotify-treenisoittolista: https://spoti.fi/2QbpWLg
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

? Tilaa mun kanava tästä ?
• http://bit.ly/2jLpza0

Jos luit tänne asti, kommentoi alas minkä värinen paita sulla on päällä!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sita Salminen

  Onko teillä samoja
  kokemuksia, tai mikä oli isoin yllätys? Kommentoi!

  00:18 1. Lävistykset ilman lupaa
  ?
  01:39 2. Karkasin kahdesti toisiin kaupunkeihin ?
  03:01 3. Kotibilehommia
  ?
  04:26 4. Salaa festareilla ilman yöpaikkaa
  ?
  05:12 5. Poliisit ottivat kiinni ja veivät asemalle ???

  Vastaa
 2. Etunimi Sukunimi

  elämäni pahin teinisekoilu: ajoin kilvettömällä crossipyörällä ilman korttia kylillä ja sit tuli poliisi vastaa ja siinä paineissaa oli hyvä idea lähtä karkuu ja 130kmh 80 alueel ja sit jossain vaiheessa siitä romusta meni kaasuvaijeri poikki ja sit yritin juosta läheisee järvee et lähen uimalla pakoon mutta mul oli crossisaappaat nii ne poliisit sai mut heti kii

  Vastaa
 3. Inka Suomalainen

  Tiiän kommentti tulee myöhään…ite oon 11 ja ajattelen olevani absolutisti aikuisena mun kavereista pari juo ja niiden mielestä on siistiä juoda ja käyttää päihteitä , musta ei. Ihana video!?❤ Mä voin samaistua kovaan kuriin..(nyt en kurilla tarkoita väkivaltaa vaan ihan huolehtivia vanhempia jotka antaa aikaiset kotiin tulo ajat sekä vahtii kaveriporukkaa) kuitenkin ulkona tapahtuu paljon pahaa ?ja meitä halutaan suojella. aina välillä tuntuu ettei kukaan ymmärrä mutta se kuuluu tähän! Toivottavasti? oot edelleen mun lempi tubettajia ja sun videot on parhautta!!!❤??

  Vastaa
 4. Celiaana

  Mun kaveriporukka (siin on 2-5 ttyppiä mun lisäksi) on ihan seko, me seikkaillaan kaupoissa ja ostetaa koko rahalla mässyä ja ei ola maistettu alkoholia tai huumeita koska onhan meillä järki päässä vaikka naapurillekki mennää pullon pyöritystä illalla ku niitte vanhemmat ei oo kotona

  Vastaa
 5. LPS Katy

  Tyhmin asia minkä tein oli se ku olin 5v oltii jossain eläin kaupas nii näin jonku söpön kissan lelun nii kysyin äidiltä et saanko sen nii ku äiti sano ei nii mulle tuli ihan kauheen paha mieli nii laitoin sen taskuun ja toivoin etten jäisi kiinni ja siel ei siis ollu valvonta kameroita!? Ja sit ku mentiin pois nii juoksin äkkiä siitä portista läpi suoraan autoon enkä jääny kiinni sit sen päivän jälkee aloin pelkää iha sairaasti et poliisit pidättäis mut nii heitin sen roskiin??????? tiiän oon ollu tosi fiksu??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.