Tässä mun viime viikkoni kokonaisuudessaan! Viikkoon mahtui muun muassa korumalliston tekemistä, ärsyttävä puhelinmyyjä, polvikivut, herkkulakon loppu ja ahkerointia, mutta myös laiskottelua. Tätä oli kiva editoida ainakin, toivottavasti jaksatte myös katsoa hieman pidempää videota?

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/

Production Music by: www.epidemicsound.com

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Kuvasin mun viime viikon videolle, toivottavasti jaksatte kattoo vähän pidempääkin videota!? Ja toivottavasti kukaan ei loukkaannu kohdasta puhelinmyyjään liittyen, sillä ymmärrän kuinka haastavaa kyseinen työ on, mutta tässä tapauksessa raja ylitettiin valitettavasti? Kiitos, jos katsoit videon kokonaan ja ihanaa viikon jatkoa, palataan taas pian❤️

  Vastaa
 2. Iina Pihlaja

  Ihanan positiivinine video❤voisitkohan tehdä lisää my weekkejä? Musta on hassua et oot iina ja mä oon iina?❤ sun videot piristää aina. Niitä voi kattoo joka Päivä??. JATKA SAMAAN MALLIIN??

  Vastaa
 3. Salla Jokinen

  Fiilaan niin ton sun polvivamman t. kohtalotoveri, korvauspäätöstä vaa ooteltu 2vk vaik magneettii piti päästä viikon sisää?

  Vastaa
 4. Reeta pitkänen

  Tämmöset videot on kivoja, kun näkee millasta yliopistoarki on! Varsinkin, kun näkee vilauksia luokanopeopiskeluista 😉

  Vastaa
 5. Emilia Pennanen

  Tuli tosta sun fortumin puhelusta mieleen, se kun olin matkamessuilla ja mentiin yhden lehtipisteen ohi ja heti erittäin energinen myyjä juoksee eteen ja alkaa mainostamaan lehteä, selasin hieman sitä lehteä ja hän kyseli, että onko hyvä lehti ja sanoin, että juu on, myyjä alkaa sitten tunkemaan tilauslappua eteeni ja sanoin, että en oo tilaamassa mtn, vaikka kuinka se jankutti ja jankutti sen halvasta hinnasta ja, että saat kaupan päälle jtn ihan turhaa roskaa millä en tee mtn, sanoin moneen kertaan, että ei kiitos, silti jankutetaan lisää, lopulta sanoin, että oikeesti mua ei kiinnosta tää lehti ja, että en lue lehtiä, alko siinä vaiheessa ärsyttämään tää jankkaaminen ja silti se siihen sanoi, että no voidaan laittaa eka numero toukokuusta ni on aikaa miettiä ???niinku oikeesti! Meni tunteisiin

  Vastaa
 6. Kaisa P

  Tollaset jankuttaja myyjät on ärsyttäviä! Usein kauppakeskuksissa myös näkee näitä ja MIKÄ HITTO SIINÄ ON että AINA niitä kuulakärkikyniä pitää renkata päälle ja pois päältä. Aina kun kävelet jonkun fortumin tms pisteen ohi niin sitä kynää pitää renkata -.- kävelen aina tällätteiden myynti juttujen ohi niinkun en kuuliskaan niiden myyjien huutelua ?? oon hankkinu kaikenmaailman puhelinmyyjä estot yms puhelimeen ja ei oo kyllä vuosiin tullu onneks puheluita ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.