Mukbang-sarjan toinen osa! Aihe valikoitui instagramissa käydyn äänestyksen mukaan eli tässä videossa käydään vielä läpi kuulumisia. Kommentoi alle haluaisitko jatkossa, että näillä videoilla on selkeä aihe vai tykkäätkö tällaisesta lifestylekuulumismeiningistä?

1:24 Työasioita: Mitä tienasin viime vuonna?
3:59 Saanko nykyään unta?
6:18 Ikäkriisi – kohta 25-vuotias
9:30 Hakeuduin terapiaan
11:28 Ostin melkein asunnon

?Kaupalliset yhteistyöt?
[email protected]

? Seuraa mua @jasminsofi ?
https://www.youtube.com/jasminsofi
https://www.instagram.com/jasminsofi

#mukbang

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Uschiina

  Mun -30% alesta ostettu suklaa-Maisku ei nyt maistu oikein millekään ku katon tätä videoo.

  Vastaa
 2. Uschiina

  Voitko syyä jonku ihan jäätävän ison setin japanilaista ruokaa, misokeitto ja wakame-salaatti alkuun, jäätävä kasa sushia ja sit viel jotain tempura-settiä päälle.

  Vastaa
 3. Elluleena

  Itsekin olen todella onnellinen tällä hetkellä, mut kaverin kanssa puhuttiin tosta ikäkriisistä ja se on kauhea! Mekin siis täytetään tänä vuonna 25 vuotta että samassa paatissa ollaan, tuntuu vaan että tää paatti uppoo nopeemmin kuin Titanic!

  Vastaa
 4. Inka Tiippana

  Ketipinor on ihan turvallinen unilääke. (Muistelin että käytät sitä) Sehän ei varsinaisesti ole unilääke, vaan monet käyttää sitä päivisinkin mielialan tasaamiseen. Siihen ei tuu riippuvuutta ja sitä voi syödä pitkäänkin. Korjatkaa jos oon väärässä. Ite oon syönyt sitä vuodesta -11, välillä isompia määriä, välillä pienempiä. Liian iso annos väsyttää päivisin, ja musta myös välillä tuntuu että voisin nukkua koko paäivän. Mut jos en ota lääkettä illalla, valvon koko yön. Ollut kyllä itellä ihan pelastus että aloitettiin se, mulla unettomuus johti aikoinaan ihan psykoosiin.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.