Mielipiteitä ohikiitävistä muoti-ilmiöistä.

SEURAA MUA
instagram: http://www.instagram.com/soikkuyo
twitter: http://www.twitter.com/soikkuu
snapchat: soikkuyo

10 Vastausta

 1. Netu

  Mua alko säälittää yks mun luokkalainen joka arvostelee kaikkien ulkonäköö. Kun olin nelosluokal se tuli vaa sanoo mulle "Sä pukeudut liia hienosti kouluun et sä voi pukeutuu noin." Sillonki mul oli legginsit ja niitte pääl farkkushortsit. ? Sitte joskus vitosluokalla se sama tyyppi sanos "En mä ainakaa kehtais liikkuu kaupungil tollasis vaatteis." Sitte kysyin silt et miks se arvostelee kaikkien pukeutumista. Sittehä hän loukkaantu siit iha kamalast ja meni mököttää. Kans vissii samal viikol se arvosteli yhe mun toisen luokkalaisen paitaa ja se ketä se arvosteli ei ollu paikalla. Se sano tyylii jotai "Hyi vitsit ku toi paita on ruma." En ikinä ees valittanu opettajalle niist mitä se sanos. Se ei pukeudu mua yhtää siistimmi kouluun ja sen nenä on täyn mustapäitä ja loput naamast täynnä ihottumaa. Ei sil pitäs olla yhtää arvosteltavaa. Toivon et pääsen eri yläasteel ku se. 😀 Viittiskö repästä ja laitaa heti hameen kouluun ekana koulupäivänä ja kattoo mitä se sanoo?

  Vastaa
 2. Netu

  Kirjotan jo toista kommenttii, mut mun on tosi vaikee löytää farkkui koska oon aika isokokonen. Pystyn käyttää vaa semmosii supervenyvii farkkui. Ite en muute tykkää siit miltä leveelahkeiset farkut näyttää joten en suostu käyttää sellasii vaa suostun käyttää vaa pillifarkkui.

  Vastaa
 3. Harley Quinn

  Moikku Soikku! Nyt otat yhteyttä MoonTV:n Juhoon… heti! Välittömästi! Sillä on jotain ihku-jutskaa sulle. Vähän sellasta reipashenkistä haastetta tossaja. Sä et voi paeta tätä keissiä. Et voi piilotella loputtomiin. Jos Surströmminkiään ei kohtaa, sitä ei kohtaa koskaan tossaja. Nyt rohkeasti yhteyttä Juhoon siitä!

  Vastaa
 4. pahissonni

  Sanon yleensä ihmisille, että "luokaa niitä trendejä, älkää seuratko".

  Vastaa
 5. GuardianWolf89

  milloinkohan tulee muotiin se, että käytä samoja vaatteita mahdollisimman pitkään, eli ei yhen kauden juttuja? 😉 ite en liiku muodin mukana ja se näkyy vaatekaapin sisällössä, jotkut kuteet ovat mulla jopa 10-vuotta vanhoja, mutta miksi sitä lemppareista luopumaan niin kauan, ku ehjänä pysyvät? ^^ itse ostan vaatteita sen mukaan mitä ite tykkää, ei kiinnosta tykkääkö muut vai onko muuten vain in. hyvin vähän loppupeleissä sitä vaatteita tulee ostettua, kun tyydyn pitkälle käyttämään ne loppuun mitä jo kaapista löytyy

  Vastaa
 6. Ellei

  Mäkin käytän vaateita josta pidän olkoon muiden mielestä rumia tai kauniita. Minä puen mitä haluan!

  Vastaa
 7. natsihaarukka

  Oon aina ollut sellainen, ettei oman tien kulkeminen ole ongelma. Oon aina pukeutunut miten huvittaa, koska en välitä muiden mielipiteistä. Mutta tässä onkin hassu poikkeus: vaikka tykkäisin jostain muoti-ilmiöstä, en kehtaa osallistua siihen, koska en halua että mua pidetään muodin mukana kulkijana. Paine on siis siitä, ettei halua vaikuttaa idiootilta, joka seuraa muita, vaikka kyse olisi siitä, että sattuisi pitämään kyseisestä vaatteesta tms.

  Vastaa
 8. Iki

  Itelläni ei oo enään massatyyli niin paljon , tykkään pukeutua collareihin ja huppariin

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.