Jee vihdoin asunto alkaa olla siinä kunnossa, että sinne voi jopa muuttaa ? Laita peukku jos tykkäät näistä asunto videoista!

OSTA MUN PRESETEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

ALEKOODEJA
Wolt: -6€ ensimmäisestä tilauksesta kun käytät koodia ”EKROTH” rekisteröityessä
Zadaa: LE8572 koodilla saat ilmaisen toimituksen
Smileo hampaiden valkaisu: -10% kaikesta, myös alennetuista tuotteista koodilla ‘’lindaekroth10’’

Osta mun vaatteita:
https://web.zadaa.co/boutique/64d8bcac-8e28-4cf4-a662-1ed3ed625564?lang=fi

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Haluatteko seurata myös remppa juttuja vai nähdä vasta huoneet valmiina???‍♀️

  Vastaa
 2. Ida K.

  Hassu ajatella, että toi on ihan uus asunto ja joudut heti alkaa tekee aika paljon kaikkia fiksailuja tonne?? Tai et ois helpompi, jos kaikki tehtäis mieleiseks jo rakennusvaiheessa.

  Vastaa
 3. Vilma Josefiina K

  Tosi ihana koti! Särähti vähän korvaan toi "näyttää halvalta" kun esittelit keittiötä. Pitääkö sen sitten näyttää kalliilta ? ?? Tai siis halvallakin saa tosi kaunista ja hienoa, vaikka ei näyttäisikään kalliilta.. 🙂

  Vastaa
 4. Henna

  Huvitti vähän tuo pömpeli asia mistä puhuit. Jos ei ois pömpeleitä nii sillon ois varmaan jotain putkia tms rakenteita näkyvillä. Pömpeli taitaa olla siis oikeammin kotelo niiden putkien tms peitoksi. Eli kumpi parempi? Mutta kiva asunto tulee. Saa itsekin inspiraatiota kun asunnon juuri itsekin ostin 🙂 ja remppa juttuja ois kiva nähdä myös…

  Vastaa
 5. Sonja

  Tilasin sun kanavan vasta vähän aikaa sitten mutta ihan tosi mielenkiintoista sisältöä! Itselläkin ensiasunnon hankinta tulossa muutaman vuoden sisällä joten tästä sarjasta oli valtavasti hyötyä 🙂 Toivottavasti kaikki muutokset onnistuu ja en malta odottaa, että saadaan nähdä tää sun kämppä kalustettuna ja valmiina!

  Vastaa
 6. ML Heart

  Muista että sun kannattaa pistää tonne olkkarin seinille niitä ääni eriste juttuja ettei kaikuisi niin paljoon?

  Vastaa
 7. Mirja väisänen

  Vitsit että on nättiä! Oon ihan koukussa kaikkiin sisustus ja asunto videoihin koska en malta oottaa että pääsen muuttamaan vielä joku kaunis päivä omaan asuntoon. Ihan sika kiva video❤

  Vastaa
 8. Adessa W

  Pakko kommentoida sen verran, että tosi kiva video ja tosi kaunis kämppä, mutta jostain syystä tästä videosta huokui vähän sellanen tietynlainen pinnallisuus. Tottakai ymmärrän, että siinä vaiheessa kun käytät satoja tuhansia euroja asuntoon, haluat sen myös olevan juuri sellainen kuin haluat.
  Mutta just esimerkiksi toi ”liesituuletin näyttää halvalta” ”värit ei sovi yhteen” ”seinän pömpelit näyttävät rumilta” jne antaa jotenkin tosi pinnallisen kuvan, koska talo itsessään kuitenkin on tosi kaunis ja todella harvalla on ikinä mahdollisuutta asua noinkaan hienossa asunnossa, niin siinä mielessä jäi ehkä vähän kaivertamaan noi ”pienistä” asioista valittamiset.

  Mutta se on sun kämppä ja sun valinnat, ei siinä mitään!?Aikaisemmista videoista on vaan jäänyt parempi fiilis kun tästä.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.