Selman youtube: https://www.youtube.com/user/Selmanblog

TÄSSÄ LISÄTIETOA MEET AND GREETISTA:

7.6.17
15:30-17:00
MAKE UP STOREN MYYMÄLÄ, KESKUSKATU 1B

Ilmainen meet and greet minne siis KAIKKI ketkä haluavat voi tulla on 7.6.17 klo 15:30-17:00!! Tämä meet and greet on siis avoin kaikille, eli rohkeesti vaan voitte tulla vaikka vaan moikkaamaan mua ja Selmaa. Meillä on siis Make Up Storen kivijalkaliikkeen ulkopuolella kuvausseinä jonka edessä me seistään. Make up storen liikkeesseen saa -25% alennuskupongin jos tulee sinne shoppailemaan meidän Meet & Greetin aikana, ja liikkeessä tehdään myös meikkitestauksia. Mä toivon että mahollisimman moni teistä tulis paikalle, olis tosi kiva saada tavata teitä ja jutella teijän kanssa 🙂

VOITA VIP MEET AND GREET LIPPU

Tulemme Selman kanssa järjestämään arvonnan Instagramissa lähipäivinä missä mä tuun arpoo 8 VIP-lippua ja Selma 8 VIP-lippua. Tällä Vip-lipulla pääset siis Make Up Storen tapahtumaan joka järjestetään samana päivänä kun tuo yllä mainittu M&G, mutta about klo 13-15, eli ennen avointa meet and greettia. Tapahtumassa pääsette nauttimaan hyvästä juomasta ja ruuasta sekä hengaamaan rennoissa merkeissä mun ja Selman kanssa. Me tullaan myös esittelee teille meidän molempien 3 lempi tuotetta Make Up Storelta, ja meille tehdään meikkidemoa miten näitä tuotteita käytetään. Teillä on myös mahdollisuus saada kokeilla meidän lempituotteita, tai muita heidän meikkejä tapahtuman aikana. Kaikki VIP-lipun voittaneet saavat myös yllätys lahjakassin mukaansa!

SELMAN INSTA: @SELMATAKALA
LINDAN INSTA: @LINDAEKROTH

Jos katsoit videon tänne asti kommentoi: sun lempi emoji

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

10 Vastausta

 1. Ines Mennander

  tosi kiinnostava ja hyvä video. pidän tosi paljon siitä kun osaat näyttää suomesta kauniita osia xd?? ja mielellään tulisin moikkaa, mutta mulla on leiri joka menee päällekkäin, niin osaatko sanoa onko tässä kesällä tai joskus muulloin lisää miittejä☺??

  Vastaa
 2. Jasmin

  Hehee vastaat mun kommenttiin tossa videolla ??? Ja pitääpä kyllä osallistua tuohon kilpailuun, ois tosi kivaa päästä tapaamaan! ?

  Vastaa
 3. Veeraa a

  oot varmaan joskus sanonu mut en silti tiiä? eli missä kaupungissa asut???ja hyvä video??

  Vastaa
 4. Iris E

  Mitä luomiväriä käytät? Niin ihanan näköstä? Koko sun meikki on kauniin huolitellun mutta luonnollisen näkönen!

  Vastaa
 5. mansikka petshops

  oikeesti oot niin ihana!? oot niin omanlaatunen ja positiivinen videoissasi ja toivon et sun ura you tubessaki kasvaa<<3333

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.