Moi! Niinkuin moni teistä tietää niin mulla on ADHD. Mulla on ollut se lapsesta asti, ja sen vaikutus vaihtelee päivästä päivään. Tänä kyseisenä päivänä mulla oli jotenkin ihan pää sekasin, jopa pelottavan sekaisin kun unohdin jatkuvasti rutinoituneita asioita. Mun ADHD johtaa siihen että mulla on todella vaikea keskittyä. Mä en pysty olla paikallani pitkään, en muista asioita, en mieti ennen kuin teen/sanon asioita, olen erittäin yliaktiivinen, en huomaa ollenkaan kirjoitusvirheitäni (voi myös mennä lukihäiriön piikkiin, mutta mä en oo ikinä saanut lukihäiriöstä diagnoosia). Mulle on annettu reseptilääkkeitä jotka auttavat mua olemaan ”normaali”. Näitä lääkkeitä otan nykyään vaan koe-tilanteissa tai muissa missä tarvitsen erityisen paljon keskittymistaitojani. Haluan oppia elämään ADHD:n kanssa, siksi en halua syödä lääkkeitä päivittäin.

Kun mä aloin kuvaamaan tätä videota en ollut ajatellut että se kertoisi ADHD:sta, mutta tämä nyt vain sattu olemaan päivä jolloin ADHD ilmeni normaalia enemmän. Videolla ei myöskään näy kaikki asiat liittyen aiheeseen sillä en tahalleen miettinyt sitä kun kuvasin. Esimerkiksi Gantin tapahtumassa pudotin 3 kertaa lusikan lattialle koska mä en jotenkin keskity pitämään siitä kiinniXD (kuulostaa oudolta mutta se on totta) Kotona menen huoneesta toiseen koska kun olen menossa paikkaan a tekemään jotain, huomaan toisen asian ja alan tekemään sitä, sitten huomaan kolamnnen enkä ikinä saa ensimmäistä asiaa tehtyä loppuun. Ja sitten unohdan mikä se ensimmäinen asia olikaan.

Noh mä voisin tehdä kokonaan videon tästä aiheesta, joten laittakaa peukkua ylös jos toivotte sellaista.

(ADHDA:TA ON ERI VAHVUISINA, VAIKKA MUILLA VOI NÄKYÄ SE PALJON SELKEEMMIN ARJESSA NIIN SE EI TARKOITA SITÄ ETTÄ MINULLA EI OLISI SITÄ XD)

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

8 Vastausta

 1. Ella I

  Miten sulla on joka video jotain kivaa tekemistä. Mulla ei oo mitään ohjelmaa yleensä mun viikossa paitsi koulua ja harkkoja. Sulla on nii paljon kaikkee?? Mut ihana video

  Vastaa
 2. Iida Hiltunen

  ihana video? kiva kun kerroit ADHD:sta ja kerrot nii avoimesti siitä? ite en uskalla avata omaa suutani omiin vointiini liittyen? mutta sun videot on super ihania ja ne piristää aina ihanasti mun masentavia päiviä näin kun masennusta sairastan? lisää näitä ja ihana oot?

  Vastaa
 3. Niina Kyösti

  Tykkään kyllä todella paljon sun tavasta editoida ja kuvata ja musavalinnat on ??✨ ja ah, niin inspiroivia sun mydayt!☺️

  Vastaa
 4. minttum 36

  Hyvä video taas!?
  Mikä ton musiikin nimi on tossa alussa?
  Ja oot niin kaunis?❤

  Vastaa
 5. Liisa Norrgård

  Tästä on kyllä kohta jo vuosi, mutta pakko kommentoida. Etkö huomaa itse että näpräät kännykkää ajaessa, esim navigaattori päälle kesken ajon. Ei oo ihme jos sulle töötätään.

  Vastaa
 6. krkrkrk Kfdjdjdjjdjd

  Mä en tiiä mikä mul on koska unohtelen asioita jatkuvasti. Ja niin käy tosi monta kertaa päivässä. Tänään jätin puhelimen luokkaan ja sitten noin tunnin päästä aloin etsimään sitä ja sieltä löytyi vaikka en sen siellä sen muistanut olevan. Eikä ollut ensimmäisen kerta tällä viikolla saati kuukauden aikana.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.