Tervetuloa pitkästä aikaa seuraamaan mun viikkoa. Video on kuvattu pääsiäisviikolla 15.-20.4.2019. Nauhoitettiin vikat podcast-jaksot, käytiin perinteisellä perheen eräretkellä ja nautittiin keväästä. Aina ei myöskään mene hyvin, sillä viikon aikana ehti vähän myös hajottaa…

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Studiokukila

  Siitepölyallergia ei ole kyllä mikään kiva juttu, henki salpautuu, hengitys ei vaan kulje, kun yrität tehdä jotain urheilusuoritusta, et saa riittävästi happea.. Kannattaa kokeilla TELFAST allergialääkettä, se tepsii oikeen hyvin, löytyy sekä reseptillä että ilmankin!

  Vastaa
 2. Iitu liina

  Hyvä tietää et kurkkukipu voi johtua myös allergiasta! ? Itellä nimittäin jatkunu viikon verran.. ja hienoo nähä sua enemmän meikittömänä ? luonnollisuus kunniaan ❤️ muutenkin hyvä video! ? jatka samaan malliin!

  Vastaa
 3. Iina Pihlaja

  Taas jälleen kerran ihana video?. En kestä kun oot vaan niin ihana, kiltti, avulias, tärkeä, iloinen, luotettava, hassu, kaunis ja söpö??. Oon aina,hallunnu nähä sut?. Teet aina "AINA" HYVIÄ VIDEOITA?. Odotan jo innolla uutta videota!??! Kiitos Miisa tästä videosta?!! Jatka samaan malliin?.
  Kirjoittanut: Iina Pihlaja 08/10 pian 11???

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.