Mun instagramissa joulukuun 1-24 arvonta ihanista kauneustuotteista ❤️
▲ INSTAGRAM @i.id.a
▲ https://www.instagram.com/i.id.a/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Alinan ja hepat

  Jos oikeasti epäilet että siinä puhelimessa on kosteutta/vettä niin laita se riisiin. Riisi imee kosteuden, mutta se saattaa olla liian myöhäistä jo, mut aina voi yrittää.

  Kerron viel pienen stooryn puhelimiin liittyen.  Elikkä me oltiin mun veljen kaverin saaressa ja mun veli ja se kaveri oli käyny vähä ajamassa venellä ja sitte ku ne oli laittamassa venettä kiinni nii mun veli tippuu sieltä, ja arvatkaa jos sillä oli puhelin taskussa, no oli tietenki! Sitte se tulee mun isälle sillee "mä tipuin veneestä ja kastuin vähä, mulla oli kans puhelin taskussa ku tipuin nii tossa olehyvä" no sitte aletaan menee venellä kotiinpäin ja ku tultiin kotiin nii mun isä laitto heti sen puhelimen sinne riisiin ja se autto vähän, seuraavana päivänä isä laitto sen puhelimen aurinkoon ja arvatkaapa mitä tapahtu! Se meni illemmalla jo päälle!!
  .
  Että semmosta

  Vastaa
 2. Senni Ruohonen

  Stockalta ainakin saa tommosia mustia L’asessor- merkkisiä sateenvarjoja, jotka on kestäviä! Pisara merkkiset on kans hyviä! Itellä kestäny tosi hyvin noi molemmat merkit, hävittäny varjoja vaan välillä ni siks pitäny ostaa uusia?

  Vastaa
 3. Jung Jung Ju

  Itellä on s9 puhelin jonka sain ilmaiseksi koska mun iskä vaihto jonku liittymä jutun ja on toiminut hyvin ja viel lisäksi sain ilmaiseksi tab A tabletin. Mikä on tää tuuri 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.