Tätä video multa on odotettu todella paljon. Joskus kauan sitten testasin essenceltä muutamaa tuotetta, enkä ollut kaikkiin kovin vakuuttunut. Tiedän kuitenkin ihmisiä, jotka tykkää kyseisistä meikeistä todella paljon ja päätin antaa näille uuden mahdollisuuden! Tällä kertaa halusin napata sieltä hyllystä ne parhaat mahdolliset ja sen takia, kun naistenhuoneella ihmiset kertoi lemppareitaan, halusin päästä testaamaan niitä! Myös mun hyvä ystävä, joka kertoi käyttävänsä lähes aina essenceä oli mun matkassa, kun näitä valitsin.

Osa näistä tuotteista on jääneet mulla pysyvään käyttöön ja oon iloinen, että annoin tälle sarjalle uuden mahdollisuuden, koska ehdottomasti tykkäsin enemmän! ?

LÖYDÄT MUT MYÖS

❤️INSTAGRAM i.id.a
❤️https://www.instagram.com/i.id.a/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Lumisydän

  Essence:ä yleensä käyttää nuoret, jotka opettelee meikkaamaan vasta mutta voi muutkin käyttää jos ei haittaa ihan hyviä tuotteita. Olen yllättynyt sun mp essence:stä.

  Vastaa
 2. En ees tiiä

  En ymmärrä miten joku saa tosta essencen peitevoiteesta peittävän koska siis vaikka laittaisin kuinka paljon sitä niin se ei peitä mitään! vaikka mulla on ihan aito beauty blender ja sillä "taputtelen"… Mulla toimii parhaiten Maybellinen Fit-me concealer tai NYX:in concealer…

  Vastaa
 3. keksitse

  Tosi kiva kun joku tekee tällasia meikkiarvosteluvideoita myös suomeksi! Teet tosi hyviä ja informatiivisia näistä.

  Sellanen yks juttu mua vaan häiritsee, että musta sun valaistus on vähän liian kirkkaalla. Sun meikkipohjaa on melkein vaikea nähdä kun valaistus on niin kirkas ja kaikki vaan näyttää vaalealta. Saisitko valoa tai kameran asetuksia muutettua?

  Vastaa
 4. Sunny Lps

  Oon aika myöhässä mutta mulla on kanssa tuo sama essencen get picture ready! contouring palette" ja mun mielestä se on aika hyvä ☺️ ja muutenkin koska oon nyt vasta hetki sitten alkanut kunnolla meikata nii essencen meikit on hyviä varsinkin aloitteleville meikkaajille

  Vastaa
 5. Super Pupu

  Juu, tiedän että tää on vanha video, mut voisitko joskus tehdä videon jossa näytät sun arkimeikin? Vai onko sellanen jo?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.