Kerron videolla faktoja hedelmällisyydestä: näitä kaikki eivät tiedä tai luulevat väärin! Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Merck Oy:n kanssa. Tiedot perustuvat dosentti naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Terhi Piltosen luentoon.

Hedelmällisyydestä liikkuu paljon harhaluuloja. Tiesitkö esimerkiksi siitä, että hedelmällisyydessä on eri aikaikkunoita ja jokainen nainen kuuluu johonkin niistä? Hedelmällisyys vaikuttaa siihen, miten helposti tulet raskaaksi.

Videolla kerron myös vinkkejä, miten voit olla tietoisempi omasta hedelmällisyydestä tai omasta aikaikkunastasi ?

Haaste: Kysy äidiltäsi milloin hänellä loppui menkat ??

HUOM! Videon kommentointi suljetaan 31.12.2019 ?

#hedelmällisyysherätys #tosiasioitahedelmällisyydestä

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava (ilmaista)
Kiitos, reagoinnit merkkaa mulle paljon ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
BLOGI: https://mariakangaskortet.com/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mariakangaskortet
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  Mitä sä olet kuullut näistä jutuista mitä kerron videolla? ? Tiesitkö esim. yksilöllisistä aikaikkunoista? Hedelmällisyys vaikuttaa siihen, miten helposti tulee raskaaksi.

  Vastaa
 2. Janne N.

  Minun äitini täytti 40 vuotta 2kk sen jälkeen kun minä synnyin ja isäkin oli jo 42v. Minun veljet taas syntyivät kun vanhempani olivat vasta vähän yli 20-vuotiaita.

  Vastaa
 3. sini könnömäki

  Todella rohkeaa tehdä aiheesta video, kiitos tästä! ?
  Voi olla että jotkut ottavat asian vastaan huonosti? itse olen myös kuullut sanat ”30v ei ole vanha ensisynnyttäjäksi”, mutta se ei ole niin yksinkertaista kaikille. Harmi jos jotkut herää asiaan liian myöhään.
  Tutkimusnäyttöä olisi hyvä olla jossain esillä..

  Vastaa
 4. little_angel

  En omalta osaltani yhtään ihmettele, jos olisinkin tuossa aikaisimmassa aikaikkunassa. Ainakin äitini nuorena alkaneiden vaihdevuosien ja pikkusiskoni vuosien yrittämisen jälkeen. Olen nyt 25 ja yksi taapero touhuamassa ja toinen liittyy kevättalvella seuraan ❤️ Jos kaipuu kolmanteen lapseen tulee, niin toivon, että ei veisi vuosia. Todella tärkeä aihe myös näin hoitoalan opiskelijan näkökulmasta ??

  Vastaa
 5. Katariina Kuronen

  Onpa helpottavaa kuulla että e-pillerit ei vaikuta hedelmällisyyteen, oon luullu ihan toisin <3 ei ole itselle vielä ajankohtainen aihe, mutta hyvä tietää !

  Vastaa
 6. SilentScream

  Joo ei oo helppoa ei. Oon 26v ja 5 kuukausi yrittämistä menossa.. vähä alkaa olla epätoivonen olo tän raskautumisen suhteen :((

  Vastaa
 7. Venla Määttä

  Todella mielenkiintoinen aihe. ?Pelottava fakta on, että kuukautisten alettua tyttö/nainen on hedelmällisimmillään. Ja siitä suunta on vain alaspäin. ? Puhuit mielestäni lempeän suorasti. Tykkäsin. ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.