Voihan silmätulehdus sentään! Tällä videolla oon kipeenä, kerron teille asoita joita tein kesällä (eli se kuuluisa summer bucket list) ja syön herkullista hampurilaista. Vegaanisena tietty! Beyond meat on niin mun juttu, nam. Kiitos kun katsoit, jos tykkäsit muista laittaa peukku ylös ja tilaa mun kanava☀️

Tosiaan, tuntuu että tää syksy koettelee lukuisten flunssien ja silmätulehduksien kanssa. Mutta niistäkin huolimatta oon enemmän innoissani syksystä kun oon pitkään aikaan ollut. Pitää vaan oikeesti laittaa patterit jo päälle, kotona alkaa olla aika viileää. Mulla on enää pari viikkoa harjoittelua jäljellä, sekin on mennyt niin nopeasti. Ihanaa päästä marraskuussa panostamaan some juttuihin ihan kunnolla. Meillä on kotona toinenkin iso muutos tulossa, mutta siitä myöhemmin lisää. Nauttikaa viikonlopusta ja viilenevistä ilmoista. Ja upeasta luonnosta! Mun lempparit on punaiset vaahterat?

Seuraa mua!

Instagram: https://www.instagram.com/juliahonen/
Pinterest: https://fi.pinterest.com/juliahonen/
Spotify: https://open.spotify.com/user/juliaahonen?si=6sPSsPnHRui4VN81_nMFNQ

Minusta (FAQ):
?Ikä: 21, 1997
?Opiskelen sosionomiksi, opinnot alkoivat tammikuussa 2019
?Asun yhdessä poikaystäväni Aleksanterin kanssa
?Meillä on kissa nimeltä Ludwig

Video ei sisällä maksettua mainossisältöä.

10 Vastausta

 1. iinacreates

  Voi eii silmätulehdus on tosi inhottava! Ja naku-uinnit on kyllä ihania, tulee jotenkin sellanen fiilis että on enemmän yhtä luonnon kanssa kun lillut alasti menemään ??

  Vastaa
 2. Luotaju

  Oletko työharjoittelussa isojen vai pienten puolella? Oliko mahdollisuus valita kummassa haluaa toimia?

  Vastaa
 3. tiia tietää

  Mä asun Heinolassa sen vohvelikahvilan nimi on harjupalionki lintutarha on vähän tyhmästi auki valitan

  Vastaa
 4. Anni Katajamäki-Aho

  Mä oon yksityinen perhepäivähoitaja (ja siis koulutukseltani sosionomi). Oon tehny tätä työtä nyt kolme vuotta ja mä olen jatkuvasti kipeenä, kun vanhemmat tuo kipeitä lapsia hoitoon ? Mut yrittäjänä en kuitenkaan voi olla poissa, ni tänä syksynä oon kärsiny jo kolme pitkää flunssaa. ? Muuten on kyl kiva työ ?

  Vastaa
 5. fiia lindfors

  oon ollu ihan jatkuvasti joka viikko uudestaan ja uudestaan flunssassa ja oon kanssa päiväkodissa töissä ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.