Ja tietenkin muistin sata uutta asiaa editoidessani videota, ehkä teen toisen osan vielä 😀

? ALEKOODIT:
House of Brandon: -15% koodilla LINDA15 30.11 asti
Wolt: -6€ ensimmäisestä tilauksesta koodilla EKROTH
Smileo, hampaiden valkaisu: -10% koodilla LINDA10
DANIEL WELLINGTON: -15 % ”EKROTH15”

? OSTA MUN PRESETEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. TIIAVOITTO

  Pakko olla kyllä tyytyväinen näitä kuunnellessa, että tässä uudiskohteessa jossa asuin pari vuotta ja josta ostin nyt asunnon oli valmiina laadukkaat ja ihan peruskivat materiaalit niin ei tarvitse lähteä isommin remppaamaan (yhen seinän vaan maalasin)?? Tai sit oon vaan niin pihi, että tyydyn näihin mitä täällä on valmiina, kun en haluu ees kuvitella paljonko niiden muokkaus maksais??

  Vastaa
 2. Katariina Helén

  Me kun ostettiin meidän nykyinen asunto niin ostettiin se ihan järkyttävässä kunnossa. Poikaystävän kanssa suunniteltiin aika mittava remppa, lattiasta kattoon tyylillä, kaikki lähti uusiks. Poikaystävä teki itse koko rempan. Mä olin avustamassa mitä osasin ja tietty sähkäri kävi hoitaa sellaset mihin ite ei saa mennä sähläämään. Vaikka siinä matkalla tuli vastaan kaikenlaista ongelmaa ja haastetta ja ärräpäitä sai päästellä, niin kyllä on ollut sen arvoista! On ihanaa asua kodissa joka tuntuu omalta, jossa näkyy se oma kädenjälki ja josta tykkää. ?

  Vastaa
 3. Päivi L

  Kun teet muutostöitä on syytä tarkistaa talon hallitukselta tai isännöitsijältä luvan muutostöihin

  Vastaa
 4. Rea Merisalo

  Yleensä kun alat maalaamaan esim saunaa niin kannattaa hioo ja putsaa ne lauteet kunnolla ennen uutta maalia, koska sillon se maali imeytyy paremmin siihen pintaan ja näyttää paremmalta

  Vastaa
 5. Neppunen

  Kannattaa tiedustella myös Amiksen sisustus-maalari opiskelijoilta maalaus urakasta tarjousta. Ainakin täällä meilläpäin he tekevät todella edullisesti ja jälki on todella hyvää. Saa itse toki valita että tuleeko 1vuoden opiskelijat tekemään vai 3.vuoden opikelijat 🙂 Monesti myös tekevät isommalla porukalla niin homma hoituu todella nopeasti. 🙂

  Vastaa
 6. Monski

  Miula kahen makkarin seinien tapetointi + niiden kattojen maalaus ja koko asunnon listojen 4mm pienennys ja uusiksi maalaus + katossa roikkuvan sähköjohdon kotelointi (50cm matkalta) oli 2800e..
  Sit yks seinä mistä purettiin alkuperänen vaatekaappi, luulin että remppaajat tasottais sen seinän ja tapetois siitä kulmasta myös. Onneks satuin käymään kun olivat seiniä laittamassa, tapetoivat siitä kulmasta pelkän yläreunan joka näkyis uuden vaatekaapin takaa.
  Eli jos joskus täs muuttuu asukkaat niin siinä pitää olla aina vaatekaappi tai näkkyy toi kauhee betoniseinä jonka yläreunas on tapetti ? eivät tasottanu sitä tai mitään. Tapetit muutenki kupruilla paikoitellen ja vaikka hioivat niin silti näkyy niitä "nappuloita" niin kuin remppaaja niitä kutsui. Satasen sain "nappuloista" alennusta. On tosi kallista ja jos työn laatu olis ollu tiedossa, oisin kaverin palkannut mieluummi tekemää ? ite oon nii käsi tommossa..

  Vastaa
 7. Marel

  Jos nyt ostaisin oman asunnon niin ei olisi kiire saada kaikkia pintaremontteja valmiiksi. Pikkuhiljaa tekisin siitä sellaisen, kun haluaisin ja siinä selviäisi millaisen haluaa. Kuitenkin asennoituisin niin, että asuisin siinä loppuelämän niin ei olisi kiire. 😀 Ja katson aina ensin torista, jos etsin kalusteita.

  Vastaa
 8. Raita Ilona

  Niinhän se remontointi ja tekeminen maksaa. Jos tosiaan pensseli pysyy yhtään omassa kädessä, niin ei nuo seinien maalaus ole mikään suuri homma. Ja kyllähän ammattilainen tarvii palkan hommasta, ettei se voi materiaalien hinnalla mitenkään tehdä. Yleensä kaikki mitä meinaa ulkopuolella teettää, on hyvä suhtautua alkamaan hinnassa 1000e. Ainakin omakotitaloasujana puhutaan touhutonnista, joka kuvaa hommaa. ?

  Vastaa
 9. Ansku Ingraeus

  Kun huomasin, että teet näitä ensi asuntoon videoita niin kiinnostuin itsekkin todella paljon tutkimaan asuntoja ja mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ❤️ ihanaa kun joku tekee tällaisia videoita! Tätä varten on ihanaa, että on koko YouTube kun tehdään tällaisia info videoita

  Vastaa
 10. TurquoiseMiow

  Olen samaa mieltä kohta 1. kanssa. Me haettiin miehen kanssa lainalupaus summalle joka ajateltiin että on se meän maksimi joka suostutaan maksaan asunnosta, ja
  lopulta päädyttiin ostamaan asunto joka oli n.10 000 kalliimpi kuin mitä oltiin ajateltu, joten kannattaa hakea hiukan suuremmalle summalle alunalkaenkin lainalupausta. Me ostettiin omakotitalo, ja ollaan asennoiduttu, että siinä tulee vietettyä useampi vuosi, ellei koko loppuelämä. Pikkuhiljaa rempataan paikkoja, tapetointi+maalaus sujuu itseltä, mutta kylpyhuone+vessat on mitkä pitää ulkoistaa. Ja pikkuhiljaa tulee ostettua lisää huonekaluja kun neliöitä on enemmän kuin nykyisessä asunnossa, ettei ihan autiolta tunnu.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.