SEURAA MUA

http://www.instagram.com/soikkuyo
snapchat: soikkuyo
periscope: soikkuu

10 Vastausta

 1. Monkey D. Luffy

  Mulla oli ennen sama, tai on edelleenkin, mutta vähemmän. Mulla se johtuu enemmänkin siitä et alitajuntasesti ajattelen joissaki tilanteissa jotain huvittavaa esim. et mitä jos nyt alkais nauramaan. Joskus ala-asteella piti olla joku hiljanen hetki menehtyneiden muistolle ni enköhä minä alkanu nauraa ja saanu jälki-istuntoa. Hävetti tuo sillon niin suunnattoman paljon, nyt lähinnä huvittaa.

  Vastaa
 2. ESC Kristina

  Mulla on ihan sama juttu! Mä nauran oikeesti tosi helposti ja jos joku muu nauraa nii se vaan tarttuu muhunkin.. Se on välillä tosi ärsyttävää 😀

  Vastaa
 3. Niko Vuori

  mä ainakin katon sun videoita sun pirteyden ja tämän naurun ja koko aikasen hymyn taki ja tottakai myös loistavien videoiden takia. oot paras❤

  Vastaa
 4. Sylvenite

  joskus kuin mä nauran niin en saa enä ilma XDD Ja muuten mun nauru kuulosta Aasilta joka kuole

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.