Videolla kokemuksia ja tilanteita, jotka on hävettänyt sattuessaan tosi paljon! 😅

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
👍 Nosta peukku
💬 Kerro se kommenteissa
🖤 Tilaa kanava, ei maksa mitään!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
PODCAST: https://www.supla.fi/supla/3356965
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Esikoiskirja ”Ruutuvapaata” huhtikuussa 2019/Otava
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. rosekilledjack

  On tapahtunut monia noloja juttuja mut nyt tuli mieleen yksi elikkäs; olin harjoittelussa opiskelijana rakennustyömaalla ja mulla oli työvaatteet halvimmasta päästä ja vieläpä liian pienet, joten eräänä päivänä tää sitten tuotti nolon ongelman mulle kun olin koko aamupäivän tehny hommia missä jouduin kirjaimellisesti kyykkäämään, ja jossai kohtaa kyykätessä kuului vaan kun housut ratkesi, ja tottakai haaroista sieltä takaa. Mulla tuli heti paniikki että ei hitto miten ensinnäkin nyt kaikkien työmiesten ohitse pääsen pukkareille ja toiseksi miten tästä jatkan työpäivää. Noh, mä poikkelehdin erittäin epäilyttävästi työmaan läpi ja toivoin ettei kukaan huomaa että mun housut on menny rikki. En tiiä huomasiko, mutta pukkareille päästyäni mua ahdisti ja nolotti koko tilanne niin paljon et aloin miltein itkemään. Päätin sit soittaa mun nimetylle ohjaajalle siellä työmaalla että mulle tuli yllättäen todella huono olo ja haluisin lähtee kotiin, mihin se mun ohjaaja onneks sanoi että mene vaan.

  Ja samana iltana menin ostaa uudet työhousut 😁

  Vastaa
 2. Tanja

  Tequila on!
  Valitettavasti löytyy useampi arpi, minkä kyseinen juoma aiheutti , joskus muinoin 😅.

  Vastaa
 3. Roosa Sofie

  Apua mä kun luulin että osaan nolata itteni aina ihan huolella! Tulipas helpottunut olo kun tajusin, että mun nolot tapahtumat ei oo mitään näihin verrattuna! Hyvä video kerrassaan 😀

  Vastaa
 4. 0 0

  Kerran, kun olin tanssitreeneissä, (kansantanssi) ja kun opeteltiin uutta askelikkoa, (hyppysarja/-askelikko) mä vaan kaaduin! Ja kaikki näki! Sit mä olin vaan silleen " Ei tässä mitään." Sit meidän ohjaaja oli vaan silleen: "Noita sattuu." Sit vaan jatkoin niinku mitään ei ois tapahtunut. Nykyään ko. askelikko jo sujuu. ;-D

  Vastaa
 5. Ihmelapsonenn

  Itse muistan kun koulussa mulle tuli ihana kamala olo (mulla oli krapula) sitte se ope tulee siihen mun viereen ja kysyy että ”onko kaikki hyvin?” Vastasin että ”joo on tosi hyvin” sitte mun kaverit vaa nauro ja oli sillee ” joo sillä saattaa olla pieni krapula” se ope kattoo mua sillee ”taasko” sitte vaan oksennan siihen lattialle ja se oli silleen ” jaksatko olla koulussa” olin sillee ”joo jaksan ja sitte niinku pitkin sitä tuntia vaa oksensin siellä ja sitte mun kaverille tuli kans ihan kauhee olo ja se rupes oksentaan sen tunnin jälkeen se opettaja oli meille vaan sillee että nyt te lähette mun mukaan ja se opettaja sai luvan viiä mut ja mun kaverin niille! Sitte se oli niin noloa ku oksensin sinne autoon😂

  Toimen tarina oli se että jäätin kyseiselle opettajalle juomisesta kiinni ja bileet missä oltiin ni oli siinä ihan niitten naapurissa ja lähettii hortoileen sinne ulos ja se ku näki meiät ni se huus ihan täysiä että nyt tänne ja oltiin sillee nonni hyvin meni tääki ja sit se tuli hakee meiät ja autto niille ja sano että nyt tuitte selvittään päänne ja oltii sillee okei mentiin siihe sohvalle istuu ja se opettaja sano et nyt nukkumaan ja lähti ite siitä nukkumaan ku me nukahettiin ku saunalyhdyt😂😂 oli niin noloa mennä sitte köksän tunnille 😂

  Vastaa
 6. Veera

  Mä olin n. 15v ja eka isompi oma hankkima kesätyö. Luulin et aloitan vasta seuraavan viikon keskiviikkona. No oli se edellinen ke, nukuin pitkään n. 10 ja sitten puoli 11 aikaa pomo soittaa että missä mä olen. Silloin olisin halunnut jättää koko työn kun hävetti niin paljon mennä heti ekana päivänä myöhässä, kun olin laittanut väärän päivän itselle ylös.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.