www.iidaoikarinen.com
snapchat – iidaoikarinen
instagram @iidaoikarinen

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Vilma Toivonen

  Sä oot mun inspiraation lähde❤️❤️ Sulla on ehkä maailman ihanin tyyli ja sun tatuointi on tosi kaunis??

  Vastaa
 2. jepjuu :D

  tai sitten vaan laitetaan karu totuus ulos. sulle ei kelpaa mikään muu kun vaan aito. et halua ees kokeilla sitä huuliis ja heti sen perusteella sanot, että et suosittele sitä. Vaikka et tietäiskään mitä siihen on laitettu, ni jos teet tollasen videon, niin sun pitäis myös testata niitä huuliin, että voit sanoa ihan varmasti, että tota ei kannata ostaa..

  Vastaa
 3. Nana Mustonen

  Mä en henkilökohtasesti ymmärrä ollenkaan, miks ihmiset käyttää feikkimeikkejä. Sen lisäks et ne saattaa sisältää mitä vaan, nii ne ei vastaa millään tavalla aitoa tuotetta. Siis tilaa jonkun feikin Urban Decayn meikkivoiteen vitosella ebaystä, niin joo, puteli on jopa taidokkaasti saman näköinen mut se sisältö ihan jotain muuta niin laadullisesti/koostumukseltaan/väriltään kuin myös ainesosien puolesta, ei siis mitenkään päin ole samankaltainen iholla kuin aito. Tää on aina se kysymys mihin ei koskaan saa vastausta feikkituotteiden käyttäjiltä, et mikä idea ostaa feikkejä, et miksei kelpaa joku esimerkiksi vastaavan värinen tuote edullisemmalta brändiltä ja et onko siinä putelissa nyt pakko lukea vaikka se Kylie. 😀

  Ja toisekseen ne ihmiset jotka sanoo että "ei mulle oo mitään oireita noista koskaan tullu, oon käyttäny jo näin kauan". Moni ei tiedä, et oireet ei välttämättä tule heti tai vuosienkaan kuluttua. Ne myrkyt ajansaatossa kertyy kehoon, ja saattaa sit myöhemmin allergisoida pahastikin tai aiheuttaa muita oireita. Ainakin lyijy, jota tosi usein näissä feikeissä on, niin on raskasmetalli ja toivottavasti kaikki yläkoulun käyneet tietää, että lyijy raskasmetallina kertyy kehoon.

  Feikkituotteita ostamalla kannattaa myös tietämättään eläinrääkkäystä ja rikollisuutta johon kuuluu muun muassa pimeä raha, ihmiskauppaa ja lapsityövoimaa sekä varmasti paljon kaikkea muuta kamalaa johon normaalin ihmisen mielikuvitus ei riitä. Fun fact: Kiina pakottaa testaamaan eläimillä.

  Mitä jos vaan kaikki säästäisi rahaa siihen aitoon tuotteeseen, niin ei tulisi kannatettua rikollisuutta saatika vaarannettua omaa terveyttä? 🙂 me saadaan niin paljon myrkkyjä meidän kehoon jo ruuasta ja hengitysilmasta, joten miks pitää tieten tahtoen tunkea vielä lisää sellaista mömmöä naamaan, mistä ei tiedä mitä se sisältää.

  Vastaa
 4. 커플정수산나

  mulla on feikki anastasia dip brow geeli juttu, käytän sitä mut kulmat onki oikeestaan ainoo asia mitä käyttäisin feikkiä, en huuliin tai silmiin tai kasvoille, mut tilasin ebaystä ihan 1€ ja oon ollu tyytyväinen. mutta samaa mieltä oon noista huulituotteista että en laittaisi huulille.

  Vastaa
 5. Anni Lehti

  Ymmärrän et sua pelottaa etkä uskalla kokeilla huuliin. Mutta on kyse huulituotteesta.. Mun mielestä olis reilua katsojia kohtaan et uhraat sun huulet että kokeilet huulille tota. Koska kyse on kumminkin testi videosta ja että vertailet mitään. Nyt tää ei ole niin kattava video kuin minä esim odotin.

  Vastaa
 6. Neea M

  Ensin et uskalla kokeilla feikkejä huulii sit sulla tulee video testaan ebay meikkejä jossa tunget silmiis feikkejä meikkejä ja huulii… Hieman ristiriitaista:D

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.