Kelaa kohtaan 8:01 jos haluat nähdä Paten syömässä. 5/5

S O M E T :
IG: Aamihh
Snäppi : Aamihh
Blogi : Aamihh
We heart it : Aamihh

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Miljainomatilda

  Vaikka tää video on tullut jo muutama kuukausi sitten nii pakko kommentoida! Eli mun mielestä puhut kyl asiaa. Oon ite sekasyöjä mut oon kyl aatellu vähentää paljon lihan syöntiä ja oon vähentänykki mut tän videon perusteella aattelin nyt kyllä vähentää lihaa ja maitotuotteita vielä enemmän pois!

  Vastaa
 2. jokuhaamu

  kiitos tästä videosta taidampa lopettaa lihan syönnin en mä sitä kyllä paljoo syökkään kotona. ja sitten tavallisn maidon juominen.

  Vastaa
 3. Janna Käsmä

  Todella mielenkiintoinen video, vaikka kestikin 17min. Mutta tämä aihe kiehtoo itseäni niin paljon joten jakssoin kattoo loppuun. Oon nyt tässä jotai 2kk miettinyt vegaaniksi alkamista ja tämä vaan lisäsi haluani. Tästä vaan pitäisi äidin kanssa keskustella enemmän, koska ruokavalio tosiaanki muuttuisi. Lisää tämmösiä videoita 🙂

  Vastaa
 4. Mari Johanna

  Tää video oli ihan huippu! Oon itte kokenu ihan hirveesti just tommosta paskaa että "miten nämä niin kutsutut vegaanit vielä juovat vettä? se hän on kalojen koti?" ja muuta. Sit vielä kun on jonku kilon alipainone ni se yhistetään heti siihen vegaaniuteen että "no joo nyt kun et syö sitä lihaa niin ethän sä saa proteinia ja muita terveellisiä vitamiineja ja rasvoja! " . Pännii ihan hirveesti semmoset ihmiset😑

  Vastaa
 5. Katariina

  Siis tää video oli jotain niin järkevää ja täyttä asiaa ja just sitä mitä maailma tarvitsee just nyt. Parempaa videoo tästä aiheesta ei varmaa voikkaan tehdä.

  Vastaa
 6. Al Ha

  maito sinänsä on aivan turha ihmiselle ja muissa maissa se on jo todettu. kananmunat on erittäin terveellisiä sillä ne pitää suonemme/valtimot "auki" eli estää tukoksia. Japanissa esim. syödään kananmunia paljon ja siellä esiintyy vähän verisuonitauteja (tottakai muitakin tekijöitä on). asia mikä ärsyttää on se että ihmiset ei erota mikä on oikeata lihaa. se mitä massa syö (hampuripihvit ja kaupan valmis liha jalosteet) ei ole oikeata lihaa. se oikea punainen liha vapaasti laiduntava karja on erittäin terveellistä. se että perustellaan kasvissyönti sillä että se on eettisempää niin miten se nyt eroaa jos maasta nyhdetään ELÄVÄ kasvi? ja tämä ei ole mitenkään naiivia vaan ihan oikeaa pohdintaa. kasvikin on elävä! soijjan tuotanto on maailman pahimpia ruoka aine tuotantoa sillä sen takia raivataan sademetsiä ja ihmisten asuinpaikloja tuhotaan ja köyhyys lisääntyy. miksi ihminen joutuu paistamaan lihansa vs eläin…noh KOSKA OLEMME IHMISIÄ. vaarallista jos eläimiä aletaan inhimillistää. ja hauskinta tässä että tosiaankin sekasyöjät syö sekaravintoa!:D eli lihaa ja KASVIKSIA! itse syön paljon kasviksia ja lihaa myös ja veri arvot on täydelliset.

  Vastaa
 7. Sini Harjunen

  Itse pidän lihan syöntiä luonnollisena ,koska niin on aina tehty. Ja jos ihminen olisi luoto syömään kasviksia/vegaanisesti niin eihän meillä olisi mitään eläimiä täällä.

  Vastaa
 8. Sini Harjunen

  Ja ei tämä video voi ainakaan lehmistä opettaa (voisit siis tarkistaa tiedot ennen videota) Meillä on siis maitotila eli tietoa on. Lehmältä menee maitoa myös sen vasikalle niinkuin täällä oli aikaisemmin kommentoitu. Ja lehmän elinikä vaihtelee esim. meillä on lehmä joka on n. 12 vuotta ja ollut 10 kertaa tiineänä. Ja sen pitäisi olla ihan selvää että maidontuotossa lehmä vasikat jäävät ja sonni vasikat lähtee. Ja jos joku lehmä ei tuota enää maitoa se menee teuraaksi. Ja lehmien pitää olla tiineänä mahdollisimman usein että sitä maitoa tulee , koska sillä maitotilayrittäjät elättävät itsensa. Ja ihmisten pitäisi enemmän tukea maatalousyrittäjyyttä Suomessa, koska muuten kohta ihmetellään kun ei ole ruokaa kaupoissa. Ei siis ole ruokaa kasvissyöjillekään.

  Vastaa
 9. Ammu jutut

  En halua päteä mutta kun lehmä poikii ( eli synnyttää) se lypsää viisi päivää ternimaitoa joka juotetaan vasikalle kun ternimaito loppuu maito muuttuu tavan maidoksi. Kun lehmä näyttää kiimansa se keinosiemmennetään. Kuuden kuukauden päästä lehmä laitetaan umpeen eli mammalomalle jossa se ei lypsä tippaakaan maitoa kolmen kuukauden päästä siltä syntyy vasikka. Meidän vanhinman lehmän ikä on 17v. Halusin selventää.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.