Moikka! Tässä videossa käyn kampaajalla toistamiseen lyhyen ajan sisällä, sillä en ole ollut tyytyväinen hiusteni väriin. Ne taittavat niin helposti keltaiseen, ja varsinkin kun olin ulkomailla tässä värissä niin väri ei ollut enää mun mielestä freessi. kävin Peili Hiussalissa missä ihana Essi pelasti mun hiukset? En ole koskaan ollut näin tyytyväinen väriini!

http://www.peili.com/fi/peili_kampaamo
@peilihiussali
@hair.by.essi

Kuvasin tupla my dayta ja mulla oli kyllä tosi huono tuuri tona päivänä kun kävin kampaajalla, mutta onneks sentään tuuri ei vaikuttanut mun tukkaan? Poistin vahingossa klippejä, rikoin korurasian ja sain 1500€ autonkorjaus laskun? Miks tollaset kerääntyy yleensä yhelle päivälle?

Podcast: https://www.lindaekroth.com/podcast
IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: https://www.lindaekroth.com

Music from Epidemic sound
Kampaamokäynti saatu

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Tuire Aaltonen

    Nää sun mayday-videot on kyllä kivoja. Oot yks harvoista keneltä olen laittanut tuon kello asetuksen päälle, että saan heti tietää koska Lindalta on tullut uus video. Osaat jotenkin kivaste kuvata ja editoida sun päivän tapahtumat kompaktiin pakettiin ja kaikki pätkät sulautuu hienosti yhteen eikä tuu sellaisia tök tök kohtia missään välissä. Ainakaan mun mielestä. Kiitos kun jaksat tehdä meille katottavaa ja oikein hyvää kevään ja kesän odotusta sinne sinulle!

    Vastaa
  2. ttiiaa _

    Mun tutulla on tommonen samanlainen Fiat, ja sillä irtos kans toi kuskinpuoleinen kahva!?

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.