Tässä minun treenaamista, enkä missään tapauksessa väitä treenaavani ainoalla oikealla tavalla. Pyrin pitämään maksimipainoja, kuitenkin niin että tekniikka ei hirveästi kärsi. Se toki ei aina ole niin yksinkertaista. Kun on sarjassa maksipaino kyseessä, se on aina huomattavasti haastavampaa tehdä kuin jos olisi pienempi paino. Pienempi paino vastaavasti ei stimuloi samalla tavalla vaikka liike olisi kuinka puhdas tahansa. Tämä on sellainen ns. ikuisuuskysymys miten se liike tehdään puhtaasti.

Mulla oli selkä vähän turhan kyyryssä kun tein ojentajia taljassa.. Se saattaa johtua siitä, että normaalisti talja on korkeammalla.. Muistakaa te kuitenkin aina mahdollisimman puhdas liike!!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Herska

  ainakin vipareissa aivan liian isot painot. ei ole tarkoitus heilauttaa kropan avulla ja selällä käsivarsia ylös. Kokeileppa puolta pienemmillä (max 15kg) ja pieni pito yläkuolokohdassa

  Vastaa
 2. Kavler22

  Kannattaisi varmaan ottaa puolet pienemmät painot liikkeisiin niin saisi tekniikankin kuntoon ja liikkaat puhtaammiksi ja kunnolla perille lihakselle:) hippi heiluu sielä päin vittua aivan liian isoilla painoilla.

  Vastaa
 3. My account

  onks toi siin neljän minsan kohalla liike oikein vähä näyttäis et ois heiluva liike kropalla

  Vastaa
 4. WowNoGia

  Vähä pienempiä painoja niin tulee tehokkaampia toistoja 🙂 mielummin vaikka pienemmät painot, mutta paremmat toistot, ettei mee siihen et on maksimipainot ja toistot aiva päi puuta 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.