SEURAA MUA

http://www.instagram.com/soikkuyo
http://www.imatchu.blogspot.fi

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Pihlis Lin

  Syy miksi katon sinun videoita on koska oot oma ittes ja sul on paljon asiaa joka kiinnostaa (mua ainakii ?) sä oot musta tosi positiivinen ja hyvä ihminen ? + kysyin sua snapchatissä mutta en usko että hyväksy koska et tunne mua mutta kysyin silti ?? kysyin koska vaikutat sellaselta jonka kaa ois kiva kirjotella ??

  Vastaa
 2. Jere Asikanius

  Sun videoissa ei näköjään oo enää mitään ideaa eikä aihetta. Ja noin kani puheet on vaan tylsää täytettä videoille koska ei kukaan niistä oikeesti jaksa välittää paitsi sä…

  Vastaa
 3. janvaderful

  I don't understand you at all but I randomly found you on instagram and you seem like a cutipie :3

  Vastaa
 4. minimimi92

  Mä katon sun videoita just sen takia, ku niissä ei oo päätä eikä häntää! Tee lisää tälläsiä, nykyään sulla ei kauheesti oo näitä ei-päätä-eikä-häntää -videoita..

  Vastaa
 5. Eini Vilhelmiina

  Ku puhuit videolla maatilan eläimistä ja siitä, että haluaisit asua maalla ja sulla olis sit niitä maatilan eläimiä ni mua rupes naurattaa ku rupesin miettii sut maatilan emäntänä???? siis en tarkota tätä mitenkää pahalla enkä dissaamisella?? ja mua rupes naurattaa tossa myös se että sä puhuit et ihmiset tekee hyvin puhuttuja videoita ja sit sä ite vaa sanoit et sun videot on heii tässä on koira tai jotai tommosta????

  Vastaa
 6. amanda k-

  Laita color maskia sun hiuksii :)) ite käytän sitä kun oon allerginen kestovärille

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.