Siinäpä jälleen päivä elämästä.

Jos haluut liittyä meidän veririnkiin niin luovuttaessasi yksin tai yhdessä sano veriryhmän nimi eli ”Oman elämänsä luovuttajat” tiskillä luovuttamaan mennessäs, katotaan kuinka monta luovutusta saadaan vuoden aikana kimpassa tehtyä! 🙂

10 Vastausta

 1. Aada Piispanen

  Voisikko tehä uuden ”Millaista on ensihoitajaksi opiskelu” videon? Oon miettiny pitääks teidän käydä ruumiinavauksissa tai leikkauksissa? Ja minkä laisille suosittelisit ensihoitajaksi opiskelua??

  Vastaa
 2. Supa 141

  Hassua, että sun mielestä kutsu kuului vain helsinkiläisille. Asun ite 130km päässä Helsingistä ja oon kaks kertaa käynyt luovuttamassa Sanomatalolla. Ei se tosiaan oo helsinkiläisten mesta pelkästään. ? Mulla on vuorotyö ja ei aina sovi paikalliset luovutustilaisuudet kun on vain kaks kertaa kuussa ja tiettyyn aikaan. On kiva yhdistää turistina olo ja luovuttaminen. ? Teemme hienoa työtä! Hyvä kun sait mukaan jengiä. Toivottavasti saat uudestaan! Kesäkuussa olis mun seuraava kerta.

  Vastaa
 3. Miffas

  Ei vitsit, ihan huippu idea tollanen luovutus-miitti! Mulla ois aiheesta kysymys: oon monesti miettinyt, että olis kiva mennä luovuttamaan, mutta oon aina ollu vähän ongelmatapaus verikokeiden kanssa (tyypillisiä sellaset "pistetään 6-8 kertaa ennen kun vihdoin jostain saadaan tulemaan verta" -kokemukset) ja sen muutaman pikkuputelinkin täyttäminen tuntuu aina olevan työn ja tuskan takana. Hahah se kysymys siis, eli luuletko, että ongelmasuonista huolimatta tollasen luovutuspussukan sais kuitenkin semi-iisisti täytettyä, jos joku suoni vaan suostuu löytymään?

  Vastaa
 4. Amanda

  Eli voiko siis Oman elämänsä luovuttajiin liittyä missä ja milloin vain? Olen ensi maanantaina menossa luovuttamaan verta Porissa tän videon inspiroimana ?

  Vastaa
 5. Pelaava Yksisarvinen

  mun mielestä on hyvä luovuttaa verta ja itekkin 18 vuotiaana haluisin mut en tykkää neuroista tai et verta otetaan se kuulostaa ajatuksenakin jo kamalalta ja et sattuu hirveesti se neulakin on varmasti ihan kamalan iso

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.