Mulla on kissa!!!

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Snapchat:
@jujuuli

Ota yhteyttä / contact me!
[email protected]
[email protected]

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. Julia Ahonen

  Kiitos kaikille opettavista kommenteista! Nyt voidaan heittää roskiin mun väite siitä, että kissan jätöksen voisi heittää biojätteeseen, sillä homma ei menekään niin? Ja wc-pönttö on myös huono tapa, eli parasta viedä vaan sinne sekajätteen joukkoon.

  Vastaa
 2. Heta J

  Meillä on kissa niin tiiän vähän kissoista. Ei ainakaan kannata antaa liikaa herkkuja sille. Mitä nuorempi sen vilkkaampi. Jos kissa kakkaa lattialle se haju on hirvee!

  Vastaa
 3. Silja Mäkelä

  Äää en kestä teiän kissa on niin söpö ja itellä kin on kaks kissaa Alpo ja Kaneli ja kantsii kysyä sieltä mistä ostit ton kisun niin kysyä että mitä kuivaruokaa se on siellä syöny

  Vastaa
 4. eläimet Ja pelit

  Ihana video, mellä on ollu mun koko elämän aikana koko ajan kissoja eli kissoista vähän kokemusta? tällähetkellä meijän perheessä on 7 kissaa ja 2 niistä on mun ikiomia ja ne on niin ihania. Ois pari kysymystä jotka yleensä mainitaan kissa videoilla minkä rotunen kissa hän on vai onko maatiais kissa ja sitten toinen kysymys mistä sen nimi oikeen tuli/mistä keksitte sen nämä ei ollut mitään maailman tärkeimpiä tietoja mutta haluaisin vain tietää. Muuten kerroit loistavasti kaikki tiedot kissasta mitä halusin kuulla ja niin kaikkea hyvää ja onnea sinulle ja sinun kissalle pitäkää kivaa kisun kanssa. Ja aivan ihanan näköinen kissa tosi kaunis ja näyttää tottelevan hyvin?❤??❤ ja oli kyllä pakko pistää peukku ylös tälle videolle❤?❤?❤

  Vastaa
 5. Anneli Kaikkonen

  Mitä mieltä oot siitä että vegaani ostaa koiran tai kissan, ei ota siis koditonta eläintä? Sillonhan tukee eläinteollisuutta vapaaehtosesti, vaikkei siihen ole pakkoa. Ps. Hyvä video!

  Vastaa
 6. Inka Willman

  Kissalle ei kannata antaa kuivaruokaa sillä se voi kuivattaa kissan munuaisia mutta toki pienissä määrissä ja märkä ruuan kera siitä ei ole haittaa ja myös märkä ruuat joissa on vehnää eivät tee pitkässä mittakaavassa hyvää kissan terveydelle! ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.