kaupallinen yhteistyö Plan International Suomi
#eihymyilytä

lue lisää tyttöjen oikeuksista linkistä:
https://plan.fi/eihymyilyta

SOMET

IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Spurgudena 666

  Asiaa!! Esim. persujen Laura Huhtasaari ei ole tasa-arvon kannalla, hän mm. vihaa feminismiä, syrjii transihmisiä, ja sukupuolirooleista poikkeavia ihmisiä. Tyttöjen pitää kuulma kasvaa naisten kanssa ja poikien miesten LOL!
  Ja edelleenkin raiskauksesta saa liian pieniä tuomioita ympäri maailmaa ja myös Suomessa. Miten ehdonalainen tai parit sakot helpottavat raiskatun elämää? Ja miksi koulussa ei opeteta että raiskaaminen on väärin vaan pikemminkin naisille sanotaan että omalla pukeutumisella voit välttyä raiskatuksi tulemiselta? Raiskauskulttuuri on fakta vaikka persut ja uusnatsit kieltävätkin sen. Ja huom. Perussuomalaisten riveistä löytyy paljon seksuaalirikoksia ehdokkaista siis. Tulevia eduskuntavaaleja ajatellen älkää vituissa äänestäkö heitä. 🙂

  Vastaa
 2. Lina P

  Hei voisitko tehdä joskus jonkun esittelyvideon esim kivoista paikoista pääkaupunkiseudulla/omat lempparit? Oon vasta muuttanut, ois kiva keksiä jotain tekemistä.

  Vastaa
 3. pc fin

  Varmasti suurin syy silpomisille ja muille vastaaville riiteille ovat uskonnot. Islam, juutalaisuus jne jne.

  Vastaa
 4. dizzycherrytea

  Olet Maiju ihana kun teet tärkeistä aiheista videoita ja kiitos myös tästä tärkeästä aiheesta! ?? Jan mielestäni noi valot sopii hyvin tohon sun kaktus laatikon kanssa. ???

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.