Kiitos kun katsoit videon, jos tykkäsit muista laittaa peukku ylös ja tilaa mun kanava☀️

Seuraa mua!

Instagram: https://www.instagram.com/juliahonen/
Pinterest: https://fi.pinterest.com/juliahonen/
Spotify: https://open.spotify.com/user/juliaahonen?si=6sPSsPnHRui4VN81_nMFNQ

Minusta (FAQ):
?Ikä: 21, 1997
?Opiskelen sosionomiksi, opinnot alkoivat tammikuussa 2019
?Asun yhdessä poikaystäväni Aleksanterin kanssa
?Meillä on kissa nimeltä Ludwig

Video ei sisällä maksettua mainossisältöä.

10 Vastausta

 1. Janyta L

  Siis toi ekologisuus ja eettisyys nykypäivänä on niin iso asia et mä koen tuskaa jo melki siit et hengitän. Ja kuitenkaan ne ei oo vielä kauheen helppoja. Siin kohtaa kun tienaa tosi vähän on vaikee miettii näitä asioita koska niin se on et eettisyys ja ekologisuus maksaa nykypäivänä vielä aikalailla. Ja esim voik siihe si luottaa ja mist saa sen tiedon onks se vaate hyvä oikeesti. Vaikka kierrätän ja en aja autolla jne. Niin tiiän kuinka mun elämästä tulee vaikeeta tai kallista koska musta ei oo kasvisyöjäks. Mä en siis vaan oo ikinä oppinu syömään kasvisruokaa ja vaikka oon tottulemas ny aikuisena nii en ikinä tuu elää ilman lihaa ja mul on niin se olo et mä teen kuitenki asiat iha päin ****** nii miks ees yrittään… ja se on raskasta ja vie paljon voimia kun kokee ettei saa nauttia mistään koska kaikki kuluttaa. Et ymmärrän mite se on sulle raskas taakka koska sä oot somessa ja kaikki arvostelee sun päätöksiä koko ajan.

  Vastaa
 2. THE MILU

  Munmielestä sä et oo niin paljoo edes tekopyhä mutta hyvä kun silti teit tästä aiheesta videon niin muille ei tuu ymmärrys virheitä❤️?

  Vastaa
 3. arnold swagsnickers

  ensiks paasaat eettisyydestä, jonka jälkeen meet burger kingiin, joka on yks maailman suurimmista palmuöljyn käyttäjistä.

  Vastaa
 4. Paiksu

  Kumpikohan on loppujen lopuksi ekologisempaa, syödä vegaanisesti maailmalta tuotua ruokaa vai sekaanisesti lähiruokaa omasta maasta..?

  Vastaa
 5. Katariina Mankinen

  Ihanaa, että tarkastelet kriittisesti omaa toimintaa, mutta muista myös se, et kukaan ei oo täydellinen ja jokainen ihminen tekee virheitä. Ihan aina voi parantaa omaa käytöstä ja tekemistä eikä siinä tuu koskaan valmiiksi.<33

  Vastaa
 6. Moon

  Aloita ensi vuosi vaikka siten, että et kutsu itseäsi vegaaniksi. Sä kuitenkin sanoit olevasi ”löysä vegaani”. Eli et noudata veganismia täysin edes ruokavaliossa. Sen lisäksi jos sanot olevasi vegaani. Et osta/käytä muitakaan eläinperäisiä tuotteita. Sä käytät nahkaa, villaa, mohairia ym. epävegaanisia tuotteita. Olet kuitenkin vaikuttaja ja puhunut kuinka olet vegaani. Sä et ole vegaani. Sä syöt varmaan pääasiallisesti vegaanista ruokaa, mutta edelleenkään se ei tee susta vegaania.
  Onhan se myös tekopyhää puhua zero waste elämäntavasta, kuluttamisesta ja eettisyydestä. Ja samaan aikaan rahan takia sä mainostat kauppakeskuksia ja ostomaniaa. Ja teet yhteistöitä, joilla ei ole mitään tekemistä eettisyyden tai veganismin kanssa. Oot aika nuori, ehkä se menee sen piikkiin. Mutta ehkä sun pitäisi jatkossa vähemmän tuoda näitä tärkeitä pointteja esiin, kun sä et selvästi itsekkään tiedä mitä oot,mistä puhut ja mitä edustat. Lähinnä johdat harhaan sun nuoria seuraajia, joilla on oikeat faktat hakusessa. Ja ne uskoo kaiken mitä sä sanot.

  Vastaa
 7. Joku

  Itseäni henkilökohtaisesti ärsyttää aivan helvetin paljon se kuinka ihmiset olettaa jonkun vegaanina elävän ihmisen olevan täydellinen. Meinaan että jos joku vegaani tai muuten elämäntapojaan ekologiseen tai eettiseen suuntaan muuttanut, tekee jotain ei niin eettistä esimerkiksi ostaa tuotteen muovipaketissa niin siitä pitää sanoa ja tehdä hirvee asia silleen "hyvä on paasata vegeruuasta kun itse sielä tapat eläimiä muovinkulutuksellas" samaan aikaan nää valittajat itse omistavat maailman epäeettisemman ja epäekologisemman elämäntyylin ja haluavat vain vittuilakseen valittaa kaikesta.

  Vastaa
 8. Anissa Uusikangas

  Hyvää pohdintaa. 🙂 On aina hyvä muistuttaa itseään syistä omien valintojen taustalla. Huomaan iteki, et vaik ku just lukenu jonku jutun tai kattonu jonku dokkarin, niin ollu tosi tyytyväinen mun päätöksiin tai halukas muuttamaan mun toimintaa, mut sit ku asiat ei enää tuoreena mielessä ja tietynlainen elämäntapa on vaan arkea, niin ei niitä koe niin super tärkeinä asioina. On hyvä innostaa itteään uudelleen ja muistuttaa siitä, miks alun perin tehny tiettyjä valintoja.

  Muuten noi kuvat, mihi et ollu kauheen tyytyväinen, oli mun mielestä tosi kivoja!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.