Pitkästä aikaa uutta storytime-videoo! Kouluun paluu lähestyy monilla ja täähän sopii teemaan… Tsekatkaa ja kertokaa sitten mulle, että onko teille sattunut vastaavanlaisia tilanteita ?

Mun muut storytime-videot: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTTWR8QfVRQ_EuRZHEKKQc3JWXKWeqkmY

♡SOSIAALISET MEDIAT:
INSTAGRAM: http://instagram.com/eerikahaikonen
SNAPCHAT: @eerikahaikonen

♡BUSINESS: [email protected]

♡MUSIC
Production Music by www.epidemicsound.com.

KOMMENTOI ”RAIVOEERIKA” JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!! ?

10 Vastausta

  1. ilona apila

    Mä oon 135cm ja painan noin 26 kiloa ja olen 12v tyttö. Mulla oli yksi opettaja joka haukkuu mua laihaksi ja alipainoiseksi muutenkin mua kiusataan koska mulla on syöpä..?

    Vastaa
  2. Miller Howyen

    Olen aina halunnut olla hoikka ja kokeilin paljon eri asioita. Ruokavalio auttoi minua parhaiten, mutta se oli liian rankaa minulle. Erityisen tiukat ruokavaliot ja kaikki muut dietit ovat syvältä. Kuulin Eco Slim ( –>> https://ecoslimfflnd.blogspot.com ) -poretableteista ystävältäni ja päätin kokeilla sitä. En ole koskaan laintunut niin nopeasti ja helposti, kuin tämän poretabletin avulla. Sen seurauksena pudotin lähes 6 kg ilman kärsimystä. Tunnen ja näytän paljon paremmalta. Vaatteet, joita en edes uskaltanut toivoa käyttäväni sopivat minulle yhtäkkiä ja muuttuivat täydellisiksi ruumiilleni. Ollakseni rehellinen, olen hieman yllättynyt, että tällainen halpa tuote voi olla näin tehokas.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.