Kuvasin keskiviikkona mun päivän, joka kului pitkälti opetusharjoittelun parissa! Ajattelin, että pakko kuvata joku tämmönen ennen kuin harkka loppuu ja nythän se jo loppukin? Tää oli vaan paha kuvata siinä mielessä, että tosiaan harkka vaatii tosi paljon valmisteluja tuntien välissä (esim. materiaalien hakeminen toisista luokista, kaikki muutenkin valmiiksi tuntia varten ja tunnin rakenteen nopea viime hetken tsekkaus yms.) ja tauot on käytännössä melkein olemattomia (paitsi ruokailu 15-20 min aikaa syyä, jos ehtii), niin paha hirveästi kuvata väleissä ja oppitunneilla ei tietty voi? Sain kuitenkin pienet pätkät kuvattua, niin näätte vähän mitä tehdään muutenkin, kun opetetaan! Tässä harjottelussa opetetaan vaan tiettyjä aineita, joten yleensä ei ole välttämättä montaa tuntia putkeen, mutta tällä videolla meillä oli musiikin kaksoistunti ja ympän/kuviksen kaksoistunti kaikki neljä tuntia putkeen (siis toki välitunnit), joten siksi erityisen kiire? Teen myöhemmin jossain kohtaa tästä toisesta opiskeluvuodesta videon, niin siinä kerron sitten vielä tarkemmin myös harkasta?

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
?Instagram: iinnuuu
?Snapchat: iinnuuu
?Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
Yhteistyöt, valokuvauspyynnöt yms.: [email protected]

Production Music by: www.epidemicsound.com

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Ihanaa alkanutta viikkoa!? Kuvasin viime keskiviikkona videon mun päivästä, joka meni pitkälti opetusharjoittelun parissa (olen siis luokanopettajaopiskelija Tampereelta, jos et ennen ole katsonut videoitani)? Kuten videoltakin käy ilmi, tahti on kova ja siksi myös pätkät oppituntien välillä on aika nopeasti otettuja ja itse oppitunneilta en tietysti voinut kuvata? Mutta toivottavasti saatte vähän kiinni siitä, millasta mun arki on ollut viime aikoina, nyt tosin harjoittelu loppukin jo ja alkoi kesäloma (toisilla alkoi, toisilla ei… toiset on ahkeroinut aiemmin jo hommansa, mut minä en?)! Pistä peukku ylös, jos tykkäsit videosta??

  Vastaa
 2. 0000jani0000

  Noin käy kun ei muista pitää taukoja tai syödä kunnolla. Muista jatkossa Tauvot ja syödä hyvin ei ole kenenkään edun mukaista että ajat itsesi noin loppuun kukaan ei tule kiittelemään sinua. Kuitenkin sun oma jaksaminen ja hyvin vointi on tärkeintä. Ei ne työt mihinkään katoa vaan ne odottaa sua sielä jos et muuta taukoa halua tai pysty pitää suosittelen ruokkista ja vaikka pikku kävely taukoa aina kun siltä tuntuu jaksat paremmin päivän ja ei tule huono olo

  Muista pitää huoli itsestäsi

  Vastaa
 3. Hölynä hepo

  Hauska kun näki mitä teette oppituntien välissä kun ite nään vaan ne oppitunnit?(olin siis teijän harjoittelu luokalla)

  Vastaa
 4. Minttu Ahlqvist

  Oi tää oli tosi kiva arkinen video! Tälläsiä lisää! ❤️❤️ Oot mun uus ihan lempi tubettaja, teet niin aitoa ja arkista sisältöä!

  Vastaa
 5. Ada Elvira

  Iina mikä ihana lauluääni sulla! ❤️Nyt ehdottomasti lauluvideota tulille! Kyl sä uskallat ???

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.