Saitko opiskelupaikan ja muutto edessä?? Kannattaa selata täältä aktiivisesti asuntoja: https://bit.ly/2KOiAuv

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Tuntuu niin oudolta, että vuosi sitten en tiennyt yhtään mitä tuleman pitää ja nyt kaikki on muuttunut, mutta ei tosiaankaan negatiivisesti! Onnea kaikille opiskelupaikan saaneille ja vaikkei nyt olisi onnistanut, niin välivuosikin on todella opettavainen, jos sen käyttää oikein?

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Vuodessa voi tapahtua paljon, etenkin jos pääsee opiskelemaan? Onneksi olkoon niille, ketkä pääsivät ja ne ketkä eivät, niin ens vuonna näytätte sitten!?? Täältä kannattaa katsella aktiivisesti, jos löytyisi sopiva kämppä just sulle: https://bit.ly/2KOiAuv ?

  Vastaa
 2. Veera Paavola

  Kun muutitte Tampereelle ja sä menit opiskelemaan, mitä Teemu on tehnyt kyseisen vuoden aikana. Onko hänellä myös opiskelupaikka?

  Vastaa
 3. Louna Lampi

  Vieläkö luokanopettajakoulutuksessa pidetään pakollinen laulukoe? Mikä sen pointti on? Syy miksi en hae luokanopeks ?

  Vastaa
 4. Riikka Jylhä

  Pääsin nyt ysin jälkeen opiskelee liikuntaneuvojaks ja samalla käyn lukiota. Muutan viikoiks asuntolaan mulle uuteen kaupunkiin ja kaikki tulevat luokkakaverit on ihan vieraita. En tiiä ketään ennestään 😀 Tuntuu hurjalta, et vaik oon sosiaalinen ja rohkee, nii ajatella et voiks ihan uudes ympäristös lähentyä sit kunnolla ? et innolla odotan onks itellä toi sama "en ois uskonu etten vuos sit tuntenu näit tyyppejä" -fiilis ? Innolla oon lähössä vaik jännittävä muutos onkin ?

  Vastaa
 5. Katja Rastas

  Mukava video 🙂 Pääsin Savonlinnaan opiskelemaan ja nyt on sitten asunnon haku edessä ja muutto sinnepäin

  Vastaa
 6. janica jääskeläinen

  Miten sulla riittää rahat, teetkö jotain muuta työtä YouTuben lisäksi, mä asun vielä kotona n.60 km päässä mun opiskelupaikasta, mutta mulla ei oo mitään muuta vaihtoehtoakaan kuin asua täällä koska mä en ehdi käydä töissä opiskeluiden ohella, opiskelen stadissa jossa asunnot on niin kalliita että muuttaminen ei olisi mahdollistakaan ellen jotenkin pystyisi käydä töissä samalla

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.