Pinjan versio tapaturmasta: http://bonbonpinja.blogspot.fi/2013/01/222-parin-vuoden-takainen-maastoreissu-d.html

★ LUE ENNEN KUIN KYSYT! ★
Emme yleensä vastaa youtube kommentteihin, jos haluat vastauksen kysy blogin uusimmassa postauksessa tai muualla somessa! Kiitos!

★ SOMET ★

♦ BLOGIT
http://www.lillivoitto.fi
http://www.bonbonpinja.blogspot.com

♦ SNAPCHAT
pinja1998
tiiasuomalainen

♦ INSTAGRAM
http://instagram.com/tiiavoitto
http://instagram.com/lillivoitto
http://instagram.com/pinjasuomalainen

♦ E-MAIL
tiia.suomalainen[at]dnainternet.net
pinja.suomalainen[at]dnainternet.net

♦ FACEBOOK
https://www.facebook.com/VoittoKotiin

★ UKK ★
– Ollaan siskoksia. Pinja (ruskeat hiukset) on 18-vuotta ja Tiia (vaaleat hiukset) 19-vuotta.

– Lilli on Pinjan oma ja Voitto Tiian oma.

– Molemmat asuu meidän omassa tallissa, joka on meidän pihassa.

– Lillillä voi ratsastaa normaalisti, muttei kisata. Voitolla ei voi mennä nykyisin kuin käyntiä.

– Bella ei ole meidän, vaikka asuu meidän tallissa.

– Nerea ja Einar ovat meidän serkkuja, Sini on meidän pikkusisko ja Tytti on meidän äiti.

Nykyisin muokkaamme videot iMoviella

MUSIIKKI / MUSIC CREDIT
Youtube musiikkikirjasto ja iMovie

10 Vastausta

 1. Sofia ja Karkki

  Mä tipuin kerran niin että mä olin mun äitipuolen kanssa maastossa ja mä menin semmoisella settiksellä ja mun äitipuoli mun vuokra ponilla ja siinä vieressä oli radio masto niin siellä päällä oli kaksi miestä niin molemmat ponit pelästyivät niitä miehiä ja mun äitipuoli meinas tippua mutta mä tipuin olin tyhmä koska en vetänyt ohjista eli mä lensin sen ponin pään vierestä naamalleen ruohikolle naamaan tuli naarmuja ja sen mun naarmu tyylin nimeksi tuli sota arvet huulten yläpuoli rupesi kirvelemään

  Vastaa
 2. vimmuli k

  Kun Olin maastossa juuri siinä jyrkimmässä kohdassa niin se poni alkaa syömään ruohoa niin mä tipuin siitä selästä ja kierinsen mäen alas tää tapahtui kesällä

  Vastaa
 3. Taimi Tolvanen

  Mä tipuin estetunnilla. Eetu poni teki äkkipysähdyksen ja minä lensin käsiedellä maahan. Ja kaikista tärkein asia mulle tuli äivotärähdys.

  Vastaa
 4. Linzzu _

  No en tiiä lasketaanko tätä niinku maastossa tapahtuneeks, mut kerran mun tallikisoissa, kun menin yhellä Netta-ponilla, oon yhen pellon vierellä olevalla kentällä alkulämppäämässä (siinä pellon ja kentän välissä ei ollu aitaa) se poni ryntää sinne pellolle, menee ihan täysiä, ja mä varmaan vaan huudan ja kiljun siellä. Sitte se poni tekee semmosen jyrkän käännöksen, ja mä tipun sinne puskaan, joka oli siellä pellolla. Onneks mulle ei tapahtunu mitään, ja se poni saatiin kiinni, mutta kyllä mä siinä vähän säikähdin.?????

  Vastaa
 5. Emmi Lehtovuori

  Mulla kun mulla oli ratsastustunti ja oli kova tuuli ja mä olin yksin maneesin toisessa päässä.siellä sit hevonen säikähti kun tuuli pauhas nurkassa ja hevonen lähti kiitolaukkaan ja tipun noin puoli välissä maneesia hevosen jalkoihin.mut onneks mul oli turvaliivi koska muuten käsi ois murtunu.selvisin kuitenkin ilman pahempia kuin huuli tihkutti verta ja mustelmilla

  Vastaa
 6. toukka liini

  Mulle ei oo käyny ees oikee mitää mut kerran ku olin maastossa ja ravattiin nii mun jalat meni jalustimista läpi.. ja olin vikana semmosella hitaalla hepolla enkä siis voinu oikee mittää tehä kun huutaa että pysähtykää….ja silleeen

  Vastaa
 7. Aada väisänen

  Mulla oli semmonen poni joka yritti tiputtaa ratsastajan tahaltaan, no olin siten siskon ja talli kaverin kanssa maastossa…. Sit se poni alko pukittelee ja tekee hirveit köyrypukkeja….. sit tipuin sinne pöpelikköön,poni lähtee kiito laukkaa kotiin?? onneksi sisko oli meidän pikku Jaakko pulkalla niin mentiin sit kotiin kakspäällä? lopputulos mulla aivotärähdys ja venähtänyt nilkka ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.