♿️ OSA 1: https://youtu.be/2tWJPwtZHO0

Jos aihe oli susta mielenkiintoinen, jätä videolle yläpeukku ? Kiitos! Haluan vielä sanoa, että tällaiset ”toimittaja testaa” jutut voi pahimmillaan olla todella epäkunnioittavia ja viedä puheenvuoron itse vähemmistöltä – toivon, ettei tästä videosta tullut sellaista fiilistä. Anna itse tarjoutui opettamaan pyörätuolin käyttöä ja kertoi, että pyytää yleensä myös avustajiaan kokeilemaan pyörätuolia, jotta ymmärtävät hänen tarpeitaan paremmin. Videon idea oli siis puhtaasti lisätä ihmisten tietoisuutta ja myös mun osallistumisella näyttää asioita ensikertalaisen silmin. Toivon, että meän video oli kunnioittava – meistä sitä oli mukavaa ja mielenkiintoista kuvata yhdessä ❤️

Seuraa Annaa somessa ?
• Instagram: instagram.com/lusikoitakiitos
• Blogi: https://www.lily.fi/blogit/lusikoita-kiitos/

Lisää aihevideoita
• Syömishäiriö ja itsetunto: https://youtu.be/KjFVAWBkhnQ
• Raha: https://youtu.be/qsGdw0Bol3U
• Mun monet puolet: https://youtu.be/jWOFTcuudcE

Kuvaaja: Anni Korhonen
• https://www.instagram.com/annnye/

? Situlin alekoodit ?
• Timma 5 euron alennus: JRXOGI
• Airbnb-liittymislinkki 30 e alennus: https://bit.ly/2Bkivcv

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2oYF9Ak
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Spotify-treenisoittolista: https://spoti.fi/2QbpWLg
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

? Tilaa mun kanava tästä ?
• http://bit.ly/2jLpza0

Jos luit tänne asti, kommentoi alas ♿️

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sita Salminen

  Olisi ihana kuulla teän ajatuksia aiheesta: ootko just sie käyttänyt pyörätuolia, onko joku sun lähipiiristä pyörätuolilla liikkuva vai onko aihe sulle suhteellisen vieras? Entä opitko mitään uutta tästä videosta? Kommentoi, jos vaan jaksat – arvostaisin sitä paljon ❤️

  Vastaa
 2. Leikkari

  Video oli ?? Sitä ei aina osaa ajatella miltä se maailma näyttää kun liikkumistapa muuttuu. Ja pyörätuolin kanssa ei ole aina helppoa päästä joka paikkaan. Itse työni puolesta olen tekemisissä pyörätuolilla liikkuvien kanssa ja joskus ilmennyt pieniä haasteita päästä paikkaan x tai jopa saanut hieman nurisevia vastauksia kun pyytänyt juurikin tuota ramppia. Mutta keinot on aina keksitty ?

  Vastaa
 3. Ws Qaa

  Tää video kyllä avas silmii siinä et kui vaikeeta pyörätuolilla liikkuminen onkaan joissain paikoissa. Mielenkiintoinen video 🙂

  Vastaa
 4. blacK Crow

  Hieno video, eli tosi hyvin toteutettu tämä arvostan. Hienosti kyllä pärjäsit arjen haasteista pyörätuolin selässäkin? Lisää tämmöisiä videoita vaan, koska tämä aihe on meidän kaikkien ympärillä ja koskettaa meitä jokaista kyllä vaan… silmiä avaava video?

  Vastaa
 5. mmaiju

  Tää oli hyvä ja monelle varmasti informatiivinen video, etkä mun mielestä vienyt yhtään liikaa huomiota tai tilaa Annalta 🙂

  Ite menin ihan pystymettästä 40 vuotta pyörätuolia käyttäneen ihmisen avustajaksi pari vuotta sitten ja olinkin hänen avustajanaan 5,5kk. Tänä aikana huomasin, kuinka yllättävänkin monessa paikassa (fysioterapiat, lääkärit, kaupat) ei ole otettu huomioon pyörätuolilla liikkujia. Myöskin joidenkin asiakaspalvelijoiden asenne ärsytti ja sai mut puolustuskannalle, he nimittäin puhuivat mulle, vaikka asiakas istui mun työntämässä pyörätuolissa ja oli täysin ymmärtävä ja kykeneväinen keskustelemaan ? Sain myös hänen luona kokeilla molempia, sekä manuaali- että sähköpyörätuolia juurikin kokeillakseni miten hankalaa liikkuminen esimerkiksi ahtaissa sisätiloissa voi olla.
  Se oli kertakaikkisen opettavaista ja hyvää aikaa ja toivoisin kyllä kaikille mahdollisuutta istua edes pariksi tunniksi pyörätuoliin kokeilemaan millaista on elämä ilman toimivia jalkoja.

  Vastaa
 6. OlaviVlogaaPelailee

  Minä olen sähköpyörätuolilainen ja olen tubettaja teen videoita todella aktiivisesti jos kiinnostaa niin käykää kattoo mun kanava! ?

  Vastaa
 7. Katariina

  Hyvästä aiheesta teit videon! Itte oon aina kahtellu miten pyörätuolilla kulkeva ihminen pääsee liikkumaan tiettyihin paikkoihin. Ja nuo rampit on välillä kamalan jyrkkiä.. Tekisi mieli mennä mussuttamaan insinööri/suunnittelijalle kuka nuo nyt suunnittelee ? Kaikissa pyörätuolin kulku rakennusvaiheissa pitäisi kuunnella itse käyttäjiä!

  Vastaa
 8. Neea S

  Sää oot sita niin ihanan aito ja tää video auttaa varmasti myös monia nuoria pyörätuolissa olevia. Arvostus sua kohtaan on kyllä ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.