Moikka! Tässä videossa pääsette seuraamaan mun siskon Tinja Ekrothin päivää Ypäjällä kouluratsastuskisoissa. Mä oon jo pitkään halunnut kokeilla tehdä jotain enemmän TV tuotannon tyylistä formaattia, ja tää oli nyt ensimmäinen yritys siitä haha 😀 Musta oli tosi kiva tehdä tätä, joten jos haluutte lisää jaksoja TOISIN SILMIN sarjasta laittakaa peukku ylös?? Jokaisessa jaksossa olisi siis eri henkilö jonka päivää seuraisin!

Muistakaa seurata mun siskon heppa IG:tä:
@teamekroth
@hyvurateam

OSTA MUN PRESETTEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Mitä piditte tän tyylisestä toteutuksesta? ? Rehellisesti sanottuna mä oon aika kyllästynyt tekee nopeella tahdilla ''helppoja'' videoita tänne tubeen, koska koko syy siihen miksi mä aloin tekee videoita alussa, oli jotta voisin olla luova ja tehä mageita videoprojekteja. En haluu tehdä pelkästään tietyn tyylisiä videoita, joten siksi musta on ihanan virkistävää kokeilla välillä jotain uutta, jotta mä voin kehittyä videon tekijänä?? Tää ei ole mikään mielenkiintoisin clickbate huumori video, joten ymmärrän jos kaikkia ei kiinnosta tälläinen konsepti, mut mun mielestä oli NIIN hauskaa tehdä tätä ja päästä harjottelemaan eri tyylisten videoiden tekemistä. Mä en myöskään haluis olla aina ite pääosassa, vaan tykkään melkeenpä enemmän videoiden suunnittelusta, ohjaamisesta ja editoinnista. Siksi halusin myös katsoa miten tällänen video missä mä en oo niin paljoa kiinnostaa teitä. Kivaa viikon alkua!

  Vastaa
 2. Laura Mori

  Tykkäsin ihan super paljon ja tää anto itelle vähän lisää motivaatioo ratsastukseen <3

  Vastaa
 3. Eva K

  Video oli sika kiva varmasti haastava kuvata, mutta olis tosi kiva nähdä tallk videoita lisää❤️

  Vastaa
 4. Sanni Heikkilä

  Apua! Miks en tiennyt, että Tinja on sun sisko? Harrastan kanssa ratsastusta ja oon enemmän kouluratsastaja. Seuraan Tinjaa instagramissa ja oon ihaillut häntä siellä? Hän ratsastaa niin siististi ja hyvin! ❤️?

  Ihana video kaikin puolin ja toivoisin lisää tän tyyppisiä videoita ja myös joku video missä vaikka sä ratsastat olis kiva! Ps. Ois myös kiva, jos Tinja päivittelis enemmän ig?

  Vastaa
 5. Selena Suominen

  Olipa kiva video? Itsekkin ratsastusta harrastavana oli mukava seurata tätä! ❤️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.