Hejsan, toivottavasti kaikki on hyvin!

Nordic Fitness Expo on täällä taas, jee!!! Super innoissani tulevasta viikonlopusta. Kilpailu ja messu viikonloppu lahdessa. Pakataan laukku täyteen vaatteita. Treeniä ja muita fiiliksiä.

Toivottavasti tykkäsit! 🙂

INSTAGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

10 Vastausta

 1. Nikke Nakku

  Anteeksi Pernilla, mutta mun mielestä sä jaat todella huonoja treenivinkkejä ihmisille. Onko kova treeni 5 kilometrin juoksu päivässä? Eli jos sanot minulle, että juokse joka päivä 5 kilometriä 8 viikon aikana, ja pidä sen jälkeen 1 viikon tauko.. Niin oletko tosissasi, että jos juoksen joka päivä 5 kilometriä, niin minulle ei tule ylikuntoa? Et usko tuohon edes itse.

  Vastaa
 2. Nikke Nakku

  Mä oon melkein 100% varma, että näin Ida Björnin silmästä silmään viime torstaina klo 15 aikaan Hyrylän K-supermarketissa. Korjatkaa jos olen väärässä

  Vastaa
 3. Nikke Nakku

  Haluan vielä sanoa sen, että en ole idiootti; Sofia Jutilan asiat menee Ida Björnille, ja myös toisin päin

  Vastaa
 4. marapuo

  Alkaa ärsyttää jo tää jatkuva ”toivottavasti sulla on kaikki hyvin” jankuttaminen niin youtubessa, instagramissa kuin snapchatissa…huomaa kyllä että sanot ton aina vaan rutiinilla koska haluat antaa itsestäsi mahdollisimman hyvän ja välittävän kuvan. Tän takia en seuraa sua enää snäpissä enkä instassa, enkä luultavasti kohta enää tubessakaan! (Ps. Tää on sitä rakentavaa palautetta)

  Vastaa
 5. Vesa Koskela

  En mä mitään listoja tee, kun miettii ja tietää mitä ottaa mukaan, niin pakkaa kamat ja menoksi.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.