▲ INSTAGRAM @i.id.a
▲ https://www.instagram.com/i.id.a/

Tubettaja Ayydubs paljastaa kanavallaan seuraajien salaisuuksia:
https://www.youtube.com/user/ayydubs/videos?disable_polymer=1

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. yaas 13

  Mun pahin valhe on varmaan se kun meillä oli liikuntaa koulussa ja piti mennä lenkille. Noh mä kävelin jonkun matkaa ja menin mun mummulle syömään jäätelöö. Kun liikuntatunti loppu niin palasin takas koululle ja menin syömään. Kävelin sitten kaverin kanssa lokeroille ja vastaan tulee meidän liikunnanopettaja ja heti mut nähtyä ope käski mun jäädä siihen. Se sitten kysy että kävinkö jossain kävelylenkin aikana niin sanoin heti, että sori mun sukat kastu joten menin vaihtaan ne mummulle, enkä sit saanu mitään merkintää koska ope usko heti 😂

  Vastaa
 2. Jessilinnea Bjorkstan

  Tää oli ihan sika hyvä video! Saat toki tehdä enemmän näitä! Nauroin paljon❤️👍🏻

  Vastaa
 3. Janna Mertanen

  Mulla vähän sama tyyli kun alotin 17 vuotiaana polttamaan ja äiti oli nähnyt mun 2 sytkäriä pöydällä sit tuun koulust se istuu noja tuolis ja siit se sit alko sain sit sönkötettyä äidille et sain ne kaverilt kun mun kynttilä sytkäreist oli tuli loppu🤣🤣 kumma kyllä jonkun aikaa sille sönkötin ja meni läpi mut kun täytin 18 niin jäin kiinni äiti piti mulle mykkäkoulua 5viikkoa 😬🤣🤣

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.