Paljastuksia mun instakuvien takaa…! Seuraa mua instassa: https://instagram.com/tiiavoitto

Lataa talvisiin hevoskuviin sopivat presettini ja tee kuvien muokkaamisesta helpompaa: http://bit.ly/lillivoitto_preset

★ SEURAA MYÖS
♦ @TIIAVOITTO https://instagram.com/tiiavoitto
♦ @TIIASTUDIES https://instagram.com/tiiastudies/
♦ @LILLIVOITTO https://instagram.com/lillivoitto
♦ Blogi: https://www.lillivoitto.fi
♦ Snapchat @TIIASUOMALAINEN
♦ https://www.facebook.com/VoittoKotiin

★ Yhteistyötarjoukset tiia.suomalainen[at]icloud.com

★ ALEKOODIT
♦ Airbnb: 30€ sinulle matkustusrahaa https://www.airbnb.fi/c/tiias126?currency=EUR

★ UKK
– Ole Tiia (22v) ja asun Kuopiossa. Haen kolmatta kertaa lääkikseen.
– Aatu on minun ja Pinjan vuokrahevonen, jolla molemmat käymme ratsastamassa noin kerran viikossa.
– Kanava oli ennen yhteinen siskoni Pinjan kanssa, joka esiintyykin usealla videolla. Kanava kantoi ennen nimeä voiceoffortuna.
– Kesällä 2018 jouduimme lopettamaan omat hevosemme Voiton ja Lillin. Hevosten lopetuksesta lisää tällä videolla: https://youtu.be/TtVNuzFIuos

10 Vastausta

 1. Sofia Koskinen

  Eli kirjoita savijärven kartano niin löydät tunnit ja kaikki muut. Yksäri tunti maksaa 47€ henkilö !☺️ ite ratsastan savijärvellä…:)

  Vastaa
 2. Linnea Roos

  Insta-feediin liittyvät jutut on niin mielipideasioita, mut mä oon sun kaa samoilla linjoilla siinä, että jos julkasee ”liian aitoja” kuvia feediin ni ei sekään oo kuitenkaan enää niin kiva. Jotku mun tutut on laittanut niitä ja ne on ihan heilahtaneita ja huonolaatusii eikä näytä mun mielestä hyvältä feedissä. Joten mäki oon sen kannalla, että pieni lavastus ja feikkaus on ok ja se estää sitä liikaa totuutta. Et kunhan kuva pysyy luonnollisena ja selkeenä. Tykkään et insta-kuvat on sellasii suht. hyvälaatusii ja just vähän aseteltuja, muokattuja ja järkeviä. Kuvathan on periaatteessa vaan taltioituja todisteita ja muistoja yleensä kivoista hetkistä. Et ei niiden tarvikaan olla aina ihan totta. Ja tarviiks ees toisaalta näyttää muille vaikka, että mitä täsmälleen on sillä hetkellä tekemässä. Tai haluukohan kukaan näyttää muille sitä todellista työpöytää ? Ja sitä paitsi haluuks kukaan ees välttämättä nähä sitä toisen likaista tiskipöytää? ? Mua ainaki rupeis ällöttää enkä seurais sellasta. Insta-kuvat on kyllä yleensä hyvä todiste siitä, että kaikki ei todellakaan oo sitä, miltä näyttää tai mitä vois luulla. Instassa yleensä näytetään vaan niitä parhaita puolia ja kohokohtia elämästä. Mikä on mun mielestä kiva. Ku ei kaikkee tarvii eikä voikaan tietää todellisuudesta. Ja se tuo muille hyvän mielen. Mut sit pitää olla myös tarkkana, silmät auki ja järki mukana ettei usko kaikkee, mitä näkee. Et muistaa erottaa mahdolliset lavastukset ja todellisuuden toisistaan. Jos tarkkoja ollaan niin mikä ees on sit sitä ”todellisuutta”? Ku jos ottaa vaikka asukuvan niin eihän niitä koskaan oteta just sillä hetkellä ja siinä asennossa, missä on. Kaikki poseeraa kameralle ja yrittää löytää kivan asennon. Ja tääki on hyvin ok ja tuo sitä vähän feikkiä kehiin. Voisin väittää, että melkein kukaan ei haluu laittaa itestään sellasta kuvaa, jossa ei ollut tyytyväinen siihen asuun tai asentoon. Tai vaihtoehtosesti monet laittaa päivän asun sen mukaan, mikä vois sopii feediin. Tätä se nykypäivä on ?

  Mut tästähän tuli kunnon essee ?. Kiteytettynä oon siis sitä mieltä, että liikaa lavastetut, mutta myös liian aidot kuvat on toisinaan ällöjä tai muuten epämiellyttäviä.

  Mut tää video oli kiva, vaikka tiesinki varmaan kaikki noi tarinat ennestään. ? Ois kiva jos tekisit tästä toisen osan joskus niin, että niitä tarinoita ei ois kuullu etukäteen mistään. Vaikka seki* on kyl kiva ku kerrot aina välillä jotain nippelitietoja ?.

  Vastaa
 3. Anu Vuorenmaki

  Tää oliki tämmönen jos urbaanininjailet, älä tee sitä näin video …. vaan selvitä kohteeta lisätietoja jos voit .
  "Urbaanininjailussa" on riskinsä .
  Muutki kuvaajat näkee vaivaa ja näitä ei niin kivoja juttuja sattuu välillä ..
  Suomessa on vähä sillai et hieno paikka=sinne ei mennä meininki .
  Aidat/kiinnilaudoitus viitaa aina yksityisalueeseen tai varaliseen paikkaan….
  Ja kuvaajat ei kerro tätä vaan hinkuttaa saavutustaa ja/tai pelkää seuraamuksia ..

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.