MINÄ MUUALLA:
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm
► Twitch: http://twitch.tv/nastynapalm
► Facebook: https://www.facebook.com/papananaamaofficial
► Last.fm: http://www.last.fm/user/satanistbale

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. E E P U

  Täst tuli mielee mun tuttu… siis just sellane tuttu jost voi puhuu paskaa kelle vaa koska hän ei liity mun elämään oikeestaa millää muulla tavalla ku että hänestä voi kertoa niin paljon likasii juorui joilla voi pelastaa akwardin hiljaisuuden. Eli siis hän ei pysty tehdä elämälläänsä muutakun olla jokaikisen jätkän kaa sen alle viikon (hyvissä tapauksissa 2 viikkoa) joka loppuu siihen että hän jättää sen jätkän koska kyllästyy olemaan sen kyseisen jätkän kanssa tai ei enää jaksa seurustella jonka jälkeen hän valittaa jokaiselle ohikulkialle että hän tarvitsee jätkää. Mun 8 kaveria on kokenut kyseisen henkilön iskurepliikit. varmasti moni muukin on kokenut mun kaveripiiristä kyseisiä traumatisoivisia kokemuksia muttei ole tullut kertomaan mulle (Ihmiselle joka kertoo kaiken jonka kuulee kaikille jotka sitä enemmän tai vähemmän haluaa kuulla) ja noh… joka viikko saan kuulla parilta kaverilta jotka ovat hänen kavereitaan että taas uus jätkä… "omgshhh taaas ei vois vähempää se ämmä kiinnostaa… no mut kenet se sai?" "Aaa joo se sai sen exän bäkkii ku aneli iha saatanasti"

  Vastaa
 2. Zinetha

  :'D
  "Ihmisen pitää opetella olemaan myös yksin"… Pari vuotta myöhemmin, kämppis lähtee matkoille ja teet videon "olen menettänyt kontrollin elämästä"… Vähän ironista on nyt kyllä 😀 en yritä pilkata, on vaan hauska miten ihmisten sanomiset on välillä niiden omien aiempien sanojen kanssa ristiriidassa…

  Vastaa
 3. Milja-Syksy Melenius

  Näin! Itse en ainakaan ikinä halua mihinkään suhteeseen minkään äijän kanssa. Lapsia varmaan joskus haluun mut aion käyttää luovuttajaa. Tai siis, mä en rakenna ittelleni loistavaa tulevaisuutta hiki hatussa ja hanki itselleni upeaa omakotitaloa sen takia että voisin jakaa sen jonkun kanssa. Ei!

  Vastaa
 4. Kimmo Kujala

  On kyllä parisuhde kokenut melkosen inflaation. Kahden avioeron, joista toinen oli pirun vaikea, ja lukuisten epäonnisten yritysten jälkeen ei voisi mitkään seurusteluhommat vähempää kiinnostaa. Yli 10 vuotta olen elänyt ilman parisuhdetta ja hyvin olen pärjännyt. Parempi sinkkuna kuin huonossa parisuhteessa. Viitisen vuotta sitten kohtasin erään naisen. No hetihän mun olisi pitänyt hänen vuokseen muuttaa toiselle paikkakunnalle. Just olin saatana muuttanut uudelle paikkakunnalle, että ei kiitos. Kyllä mä nyt ihan omassa rauhassa halusin asettua asumaan sinne minne olin just muuttanut. Ja kauanko sekin juttu olisi taas kestänyt? Viikosta kuukauteen. Ei kyllä moiset säätämiset kiinnosta. Turha niitä pettymyksiä on alkaa keräilee. Pysyy pää paremmin kasassa ja elämä järjestyksessä, kun ei tartte jonkun parisuhdepaskan takia turhia stressata. Seurustelu ei ole mun juttu.

  Vastaa
 5. TERESA ANNABELLA FROST

  Sulla ei ole yhtään omaa kokemusta seurustelusta, ja puhut siitä kuitenkin aika paljon ?
  Mut joo ei kaikkien oo pakko seurustella yhteiskunnan normejen mukaan / naimisiin, jos ei tunnu siltä / ei löydy ihmistä joka sietää toista. ?

  Vastaa
 6. Torilla tavataan

  Sun videot on mahtavii ja palaan aina uudelleen ja uudelleen kattomaan näit <3

  Vastaa
 7. tukos

  Parisuhteen kariutumine johtuu usein nykytekniikasta ja siitä, että "uusia" ehdokkaita on tiedossa kun ottaa tän vitun ruudullisen neliön käteen.. Jos on parisuhteessa ni ennen ku siihen edes alkaa ni kannattaa miettiä omia ajatuksia et mimmonen tyyppi itse on. Onko valmis panostamaan suhteeseen eikä pelaamaan jotain helvetin kissa hiirileikkejä ja saada toinen aina mustasukkaseks.. "mul on nii paljon kaikkii hyvii muita ehdokkai, riko sää oma sydämmes siin sohval ku meikäläinen nautiskelee". En tie.. vittu mitä paskaa

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.