Otetiin kisa siskon kanssa – kurkkaa kumpi voitti ja oliko kisa reilu ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. kolakeisari

  kuiva kinkku on ihan yhtä ällöttävää kuin meheväkin. se kinkku itsessään on ällöttävä. miettikää, se on possun lihasta, miten pystytte syömään sitä? olisiko teidän mielestä okei tehdä joulukinkku koirasta tai kissasta? loppujen lopuksi mitä eroa on possun ja koiran lihalla? ei mitään muuta, kuin ihmisten ajattelutapa ja asenteet.

  ne possut ja muut eläimet joita syötte, eivät halunneet kuolla. niillä oli halu elää, ihan samalla tavalla kuin muillakin eläimillä. miksi pitää juhlia joulua syöden muita olentoja? miten pystytte olla iloisia kun edessänne on pala ruumista? pala kärsien eläneen ja kärsien kuolleen eläimen ruumista.

  voitte olla syömättä eläintuotteita ja olla tukematta kärsimystä, joten miksi ette olisi? miksi valitsette sen verisen vaihtoehdon? en ymmärrä miksi pitää tappaa viattomia eläimiä jos voi olla tappamatta. mitä ne ovat teille ikinä tehneet että ansaitsevat sen?

  en haluaisi syyllistää mutta toivon, että te ja kaikki muut jotka kuluttavat eläintuotteita miettisivät valintojaan enemmän. eläintuotteiden syöminen ei ole edellytys terveelle elämälle, joten miksi ette luopuisi niistä? kuoleman ja kärsimyksen kuluttaminen on julmaa.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.