instagram: @ananasraastee
snapchat: ananasraaste
www.facebook.com/ananasraaste
ananasraaste.indiedays.com

Te saitte kysyä, minä vastailin 🙂 vähän oli toivottu myös oidempää my day:ta, aamusta iltaan, niin tässä samalla sellainen!

10 Vastausta

 1. H

  niiin kiva kattoa näitä vlogeja espanjasta! tuntuu että pääsee itekin vartiks sinne lomalle ?

  Vastaa
 2. Heidi Caterina

  Makean himo voi olla ilmoitus siitä ettet syö tarpeeksi päivässä. Kun aloin lisäämään hiilaireita (perunat, tumma riisi..myös banaanit ja muut hedelmät) ruokavalioon, mun ei tee enää mieli mässäillä sillä annan mun kropalle sitä mitä se haluaa –> hiilaireita ts. sokeria.

  Jos asuisin Lontoon sijaan lämpimässä maassa, olisin varmaan suurimmaksi osaksi RAW Vegan. Olisi ihana mässäillä hedelmiä kaikki päivät auringon paisteessa. 😀

  Vastaa
 3. Anette Helenius

  Vitsi tykkäsin tästä videosta, ei sellanen perus istun ja vastaan töntötys! 🙂

  Vastaa
 4. Heidi Maria

  Ihan sattumalta aloin katsomaan vlogeja ylipäätään, sit enemmän näitä sun! Kiinnostavaa katseltavaa vaikkakin oon tod reilusti yli 30.v, käsittänyt et katsojat reilusti nuorempia mut sama se, ei millään pahalla nuorempia kohtaan! Tämä tosiaan ekakerta kun kommentoin mihinkään vlogiin ylipäätänsä :D! Itse oon asunut joskus 19v Lanzarotel vajaan vuoden ni kiva kuulla tota "mañana"-meininkii jms. Jatka samaan malliin, kiva aito meininki! Piti ihan kirjautua jotta pääsen kommentoimaan, heh!

  Vastaa
 5. Amanda Muttonen

  Haha mulla on sama tyyli laittaa se peittojuttu ? kaikki aina nauraa mulle, mut se on paljon helpompaa??? ihana video ja tällee (tiedän olen myöhässä)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.