Mikä on hyvä määrä seksikumppaneita? Mp kauneusleikkauksista?Isoja tärkeitä aiheita, jutellaan niistä ♥

Tommin kanava:
https://www.youtube.com/channel/UCU8KuPaGHiYbPflVOohu8GQ

The Realm of Maria on kanava tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Julkaisen uuden videon noin kerran viikossa. Hyppää mukaan ja tilaa kanava!

Ota yhteyttä: [email protected]

Lopun kuva: Laura Schneider Photography

SOMET:

SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
TWITTER: https://twitter.com/TheRealmofMaria

FAQ:
– Isla 2 v. (2015), Maria 27 v. (1990), Tommi 28 v (1989), Tomas (2017)
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. Havu Salminen

  Njoo, ehkä olisi ollut parempi pysytellä siinä päätöksessä olla puhumatta seksistä. Totta on, että jos (naiselle) on sattunut kerääntymään monia seksikumppaneita, turha niitä on jälkeenpäin hävetä tai itseään sen takia huonona pitää. Tehty mikä tehty. Tuollainen "nainen voi harrastaa seksiä ihan niin monen kanssa kuin ikinä haluaa" -ohje on sen sijaan vähintäänkin kyseenalainen. Monet tutkimukset osoittavat, että nuorten naisten runsaat irtosuhteet ovat yhteydessä mielenterveysongelmiin. Asiantuntijat ovat todenneet parhaaksi neuvoa heitä pyrkimään kohti tavoitteellista ja rakkaudellista elämää, ei "nauttimaan" seksuaalisuudestaan mielin määrin vailla minkäänlaisia rajoja. Tämä ihan näiden naisten omasta parasta ajatellen, itsensä täysi vapauttaminen vallitsevista normeista ei ehkä tässä asiassa olekaan se suurimman onnen tuova vaihtoehto, vaikka siltä saattaisikin nopeasti ajateltuna vaikuttaa. Toivon, että mietit tätä viestiä kunnolla ja ehkä perehdyt aiheeseen lisää vaikkapa googlettemalla. Sen jälkeen voit miettiä, seisotko enää kaikkien videolla sanomiesi sanojen takana.

  Vastaa
 2. Lozix

  Olipas tärkeästä asiasta paljon hyvää sanottavaa!! Itelläni paineet laihtua on alkanu siinä kohti, kun en voi enää käydä shoppailemassa, kun isoimmatkaan vaatteitten koot ei mahdu päälle, siis normivaatekaupoissa. Oon aina ajatellut että xl vaatteita käyttävä on todella iso, mutta nyt vain xl housut mahtuvat jalkaani ja olen puolet pienempi kuin ajattelin xl kokoisten olevan. Suurin motiivini onkin, että pystyisin laittamaan vaatteita, jotka ovat silmiini kauniit, mitä en pysty nyt tekemään.Ja toivoisin etteivät monet ihmiset ajattelisivat että xl kokiset ovat tosi isoja, itselleni moni sanoo että olen ihan normaali kokoinen kun harmittelen kokoani.

  Vastaa
 3. Johanna

  Tää video on täyttä asiaa! Varsinkin tuon seksikumppanimäärä kohdan allekirjoitan täysin.. On jokaisen oma asia, kuinka monen kanssa harrastaa seksiä. Ja kyllä edelleen moni paheksuu jos on vaikka yli 20 seksikumppania naisella? Niinku sanoin "hyi oot ihan käytetty huora, kyläpyörä yms" .. Niinku kuka on määrittänyt tämän? Ja miksi miehet saa harrastaa seksiä niin paljon kuin haluaa ilman paheksuntaa? Moni asia on vieläkin ihan vinksallaan maailmassa ja tälläisten videoiden ansiosta maailma alkaa muuttua, joten kiitos ❤️

  Vastaa
 4. niiskuneiti1

  Tää video kyllä autto mua hyväksymään oman kroppani ja oman itteni viel paremmaks! Ihana video, kiitos sulle ?? jatka samaan malliin ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.