sitan kanavalle:
https://www.youtube.com/user/sitruunamehukas

IG maijuvouti & kattinakki

10 Vastausta

 1. Sofia Tuohimaa

  Jee!! Tätä videota oon odottanu!! Tykkään itekki puhuu seksistä ja kelaan aina elokuvista ja sarjoista aina seksikohtaukset haha! Muistan ku tanssin wanhat 2018 ja kerroin äitille, että treeneissä harjoiteltiin pyllyn heilutustanssia ja mä järkytyin kuinka paljo pyllynheilutusta siinä tanssissa oli. Äiti oli sillee ”se on vaan vitsiä” ja mä suutuin kun mä en tykkää twerkkaamisesta, eikä moni muukaan siellä treeneissä tykänny siitä twerkkaamisen paljoudesta ja siks se twerkin määrä vähennettiin😂😂

  Vastaa
 2. Sofia Tuohimaa

  Muistan kun oon uskonnolliselle kaverille puhunu seksistä nii se ei tykkää puhuu mut muut kaverit tykkää puhuu!

  Vastaa
 3. Roswinds

  Mulla on taas vähän niin, että sanon olevani ja identifioin itseni biseksuaaliksi, koska se tuntuu luontevalta, turvalliselta ja helpolta. Oikeasti seksuaalisuuteni on varmaan lähempänä panseksuaalia, sillä minulle on luontevaa ihastua ja tuntea vetoa oli kyseisen henkilön sukupuoli mikä tahansa. Kun olin vielä 'hetero', tuntui, että sukupuoli on kaikessa romanttisessa kanssakäymisessä kaiken a ja o, mutta nykyään on vain niin luontevaa ja helppoa, kun ainoa asia jota tarvitsee miettiä on, että onkohan tuo toinen ihastunut minuun vai eikö sitä voisi vähempää kiinnostaa 😂

  Vastaa
 4. niina hirvonen

  tää oli kyllä tosi mielenkiintonen video näin lesbona ja aseksuaali spektrumilla olevana mutta kuitenkin seksiä harrastavana ihmisenä! ihanaa että olitte tosi inclusive <3

  Vastaa
 5. Reetta

  Miulla tuli tuosta lokeroinnista vaan mieleen se, ku opiskelin hevostenhoitajaks ja siellä avoimesti olin, että juu olen bi-seksuaali, niin miut leimattiin heti lesboks ja mm. miun huonekaveri asuntolassa vaihto huonetta, koska luuli/kuvitteli, että kattelen häntä sillä silmällä. Sen 1,5 vuotta mitä tuolla koulussa jaksoin olla, nii siitä ajasta olin 1kk sinkkuna, muuten seurustelin miehen kanssa, että sellanen lesbo…. 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.