CONTACT: [email protected]
BLOG – http://uino.indiedays.com
INSTAGRAM – @uinoo
SNAPCHAT – UinoAino
FACEBOOK – Uino

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Minna Mirjam T.

  Kiva video. Nykyään sun videot on tosi lyhyitä, toivoisin vähän pidempiä.

  Vastaa
 2. Essi Karoliina

  Toi uus tukka on vaan niin paljon parempi kun lyhyt! Videot alkanu menee paremmiksi, jes! Lisää tällässiä ei niin hirveesti suunniteltuja videoita! MYDAY videoita sais olla enemmän tai jotain sen tapaisia lisää 🙂

  Vastaa
 3. MariaL

  Tosi hyvä video tuli tällä kävelysysteemillä!! 🙂 paljon mielenkiintosempi seurata kun perus Q&A ja varmaan sullekin kivempi höpötellä liikkeessä.

  Vastaa
 4. Jenny Laine

  Panostus sisältöön kyllä näkyy ja mahtavaa miten otat huomioon katsojia, antaen itsestäsi ulos paljon muutakin kuin pelkkää pintaa ja kiiltoa, etenkin kun skenellä on niin paljon nuoria seuraajia jotka katsovat tubettajia ylöspäin. Nuorempana itsekin erilaisten myllerrysten keskellä lähti rakentamaan identiteettiään ja minäkuvaa erilaisten idoleihin liitettyjen mielikuvien pohjalta, eikä silloin edes käsittänyt mihin kaikkeen vaikuttaa, että silloisten suosikkiketjuliikkeiden mallistot täydentyvät viikoittain, tai millaisia arvoja sisäistin ahmiessani muotilehtien kuvia, joissa mallit ilmeettöminä tai korostetun seksualisoidusti mainostivat lukemattomien yritysten tuotteita mitä eksoottisempiin maisemiin lennätettynä. Sun työllä on vaikutus, ja sillä että sinä teet sitä omalla tyylilläsi on merkitystä, kun katsojia on monenlaisista taustoista ja ikäryhmistä. Kaikkea hyvää ja paljon onnea mihin tahansa päätätkin ryhtyä!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.