Hyvää tiistaita kaikille! Toivottavasti tykkäsitte videosta vaikka se alkoi hieman negatiiviseen sävyyn. Tuntu vaan että halusin puhua tästä aiheesta.

Ärsyttääkö teitä se miten some on muuttunut ja miten nimenomaan instagramin algoritmi on muuttunut?
Huomaatteko te että ette saa tiettyjen käyttäjien kuvia etusivulle ollenkaan vaikka seuraatte niitä?

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Elina

  Mun käsittääkseni Instagram tuo etusivulle jossain määrin ainakin niiden kuvia ja videoita, mistä ne ketä seuraat, ovat tykänneet. Mulla ainakin tulee bloggaajien julkaisuita etusivulle näissä tilanteissa. Nopeasti kun pläräsin etusivun läpi, mun etusivulle tulee myös niiden julkaisuita kenen profiileissa vierailen usein ja kenen kuvista tykkään usein. Kokeile samaa? YouTuben etusivulle puolestaan tulee ehdotuksia videoista, joita katsotaan keskimäärin pitkään, ei vaan näyttöjen perusteella. Tästä syystä luulen youtuben aikoinaan suositelleen sun videoita mulle, koska nää todella on kiinnostavia alusta loppuun ☺️ tosta instasta vielä, että laita ilmoitukset päälle niiden tyyppien profiileissa ketä haluat seurata aktiivisesti?

  Vastaa
 2. Ninja Korpelin

  Mä en ehkä niin välitä tuosta muutoksesta, koska katson juuri niitä videoita, joista tykkään 🙂

  Vastaa
 3. Veena Dilara

  Sun videot on ihania ja kiinnostavia❤ ja aion kattoo niitä vaikka oisin ainut joka niitä kattoo?ja oon huomannu ton saman jutun koska mulle ei vaan tuu välillä etusivulle selleaisten "suurempien" tubettajien videot välillä..

  Vastaa
 4. Iidanen

  pakko kyl myöntää et usein tyydyn vaa kattomaa niitä videoita joita youtube ehdottaa, koska tekee mieli kattoo jotai heti eikä mielikuvitus/jaksaminen riitä siihe et keksisin jonku hyvän hakusanan. silti vaikkei youtube ehdottaiskaa mitää kovin hyvää.

  usein käykin niin et päädyn kattomaa buzzfeedia ja videoita jotka oon jo nähny ennenki. sit katon vaa aivottomasti miettien et mun elämä valuu hukkaan mut ei se mitää ?

  Vastaa
 5. hetuhulina

  Opiskelen "alaa", ja se mitä on olen somesta oppinut niin teorian kuin käytännönkin kautta, on välillä jotain aivan absurdia. Koska somesta on tullut räjähdysmäisesti yksi markkinoinnin suurimmista alustoista, niin tottakai kaikki somekanavat pyrkivät myös nyhtämään rahaa siitä. Toisaalta se on ihan ymmärrettävää, koska eihän ns. konservatiivisemmatkaan mainonnan muodot ole ilmaisia (t.ex. lehtimainokset ym). Toisaalta taas tämä liiketoiminnallinen ajatus on välillä vähän syöpää etenkin pk-yrityksille such as yksittäiset bloggarit/vloggarit, joiden pääasiallinen idea on ollut oman sisällön tuottaminen ja jakaminen somessa, koska haluavat tehdä sitä sekä myös katsojia viihdyttääkseen. Mutta koska jollakin täytyy elää, niin siitä on täytynyt tulla tulonlähde myöskin. Niin kuin sanot, niin tuntuu että somen eri kanavat ajavat näitä yrittäjiä juuri siihen klikkiotsikko -suuntaan, ja sisällön täytyy olla jotain aivan utopistista. Ja kuitenkin esim. YouTuben suosituimpien vloggareidein suosituimmat videot ovat tyyliin My Day ja What I Eat In a Day -tyyliset videot. Koska vaikka mitä hienoa ja eriskummallista vloggarit tekisivätkään, katsojat (tavikset…heh) haluavat pysytä samaistumaan "julkkisten" elämään, ja mitkä muutkaan kuin em. aiheella varustetut videot sitä tekisivätkään. Mut sulle sanoisin että ei huolta. Pystyt yhteen videoon sisällyttämään tosi monia eri katsojakuntia viihdyttävää materiaalia, ja sulla on selkee punanen lanka tähän hommaan sekä paljon sellasta potentiaalia itessäs, mitä et ehkä vielä tajuukaan. 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.