Tämä video on niitä hetkiä varten, kun oma kroppa ahdistaa ja ulkonäköpaineet stressaa. Mie pyysin teitä kuvaamaan videolle omia ajatuksia ja voimalauseita tätä koostetta varten, ja haluan kiittää sydämeni pohjasta kaikkia, jotka lähetti oman pätkänsä. Ootte niin rohkeita ja ihania ihmisiä, kiitos ❤️️ Jaetaan kommenteissa lisää positiivista energiaa: mitä sie sanot itsellesi, kun oma kroppa tuntuu riittämättömältä? Mistä sie oot ylpeä itsessäsi, ja mitä rakastat eniten vartalossasi?

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2jLpza0
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Snapchat: http://bit.ly/2kYYGfH
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

Jos luit tänne asti, kommentoi alas niin paljon sydämiä kuin haluat ❤️️

10 Vastausta

 1. Silppu

  Rakastan tätä videota❣️ Mitä on ne turhat minuutit peilin edessä? Käytä aika hyvin sillä elää voi vain kerran. Olet tärkeä muista se❣️

  Vastaa
 2. Ilona Kuusela

  Et voi uskoakkaan kuinka paljon tää helpotti mulla on ollut niin paljon itse tunto ongelmia että huh huh mutta tää video on auttanut niinä vaikeina aikoina Yleensä kun on vaikeaa hyväksyä ittensä niin mietin kaikkee kauheeta oon nyt parina kertana kun on ollut vaikeita hetkiä niin olen katsonut tämän videon ja on kyllä tullut paljon parempi ja itsevarmempi olo tän kun katsoin niin kyllä kyynel siinä tuli kiitos siitä että olen nyt paljon itsevarmempi kuuluu sinulle?❤️?

  Vastaa
 3. nonnu 17

  en tuu ikinä hyväksyy itteeni, mua kiusataan nii pahasti et sorrun pahoihin asioihin

  Vastaa
 4. Ester Peltoniemi

  Tää on ihanin video ikinä minkä oon nähny!! Itel on vhä itsetuntoongelmii ja tää autto paljon, itkin ihan koko videon ajan ja oon kattonu tän niin monta kertaa et tiiä kuin kiitollinen oon sulle kun teit näin rohkeen ja ihanan videon!!??❤️❤️??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.