Tänään puhutaan riitelemisestä. Millanen riitelijä sä oot? Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. mmiisas

  Terkkuja flunssapotilaalta sängyn pohjalta? Onneks ehdin kuvata tän videon jo alkuviikosta! Pitäkää kiva viikonloppu!❤️ Mitä mietteitä video herättää?

  Vastaa
 2. LPS SINKSU!

  Mä olen aika lailla sellanen riitelijää, että mä oon vähän aikaa ns. hiljanen ja vihasen näkönen.
  Ja sä oot ihan sika hyvä tubettaja ja sä editoit ihan sika hyvin!

  Vastaa
 3. riinaq amandaq

  Jos riitelen poikaystävän kaa , joo oon 13 ja seurustelen mut btw. Mä oon sellane et meil on 113km välimatkaa ni puhelimel yleensä selvitetään kaikki ? mut riita tulee siit et se luulee et oisin kiinnostunut mun ex-kumppanista, mut en oo tai sit sanon jotain muista pojista vaik veljestä nii se tulee mustikseks

  Vastaa
 4. Sinna Muhonen

  Me ei olla melkein 3 vuoden parisuhteessa riidelty koskaan. Pieniä kinasteluita ollaan saatu aikaan joistain asioista mutta ne on aina selvitetty keskustelemalla. Luulen, että ollaan molemmat ihmistyyppiä joka vihaa riitelyä vaan niin paljon, että tekee sen estämiseks kaikkensa. Tästä saa monesti kuulla ihmettelyä ja epäilyä, ja jossain kohtaa itekkin aloin epäilemään onko meidän suhde "normaali" tai "terve" koska ei riidellä. Nykyään oon jo ihan sinut asian kanssa, turha kai tässä on keksimällä keksiäkkään riidan aihetta ?

  Vastaa
 5. Huonous

  Mun "riitelytyyppi" on varmaan ylireagoija. Joskus saatan tulkita loukkaukseksi lähes neutraalin kommentin, jos se liittyy vähän johonkin arkaan asiaan, ja saatan ruveta itkemään tai kiukuttelemaan. Ja tämä ei varsinaisesti liity riitelyyn, mutta joskus kun joku aloittaa lausetta, niin aluksi saatan pelätä, että sieltä tulee loukkaus. Tällainen muiden puheiden ylitulkinta johtuu kai huonosta itsetunnosta ja -tuntemuksesta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.